Lifestyle

Dik verdiend

Vertel / 12 toppers Gepubliceerd op 24 december 2019 Altijd voor iemand klaar staan is niet vanzelfsprekend. Dat vinden ook deze twaalf mooie mensen. MediReva bestaat dit jaar veertig jaar en verraste daarom samen met deze mensen hun steun of trots. Lees de twaalf hartverwarmende verhalen hier.
IJzersterk duo
Sinds Jacqueline (49) sinds 2012 chronisch ziek is door maar liefst vier aandoeningen, neemt haar man Rens (54) haar zo veel mogelijk uit handen: hij kookt voor haar, doet het huishouden én is altijd begripvol en opbeurend. Dat verdient een giftbox! Lees verder.

Vriendinnen door dik, dun & darmkanker
Bij Marjo (59) werd begin 2013 darmkanker vastgesteld. Diverse chemo’s, bestralingen en operaties volgden. Grote steun en toeverlaat is haar beste vriendin José (60). Al zes jaar lang is zij bij elk ziekenhuisbezoek present. Lees verder.

Man & mantelzorger
Sinds Annie (72) een stoma kreeg, heeft ze veel pech gehad met complicaties en buikbreuken. Daardoor is ze al negen keer geopereerd. Haar man Paul (72) is haar rots in de branding. Voor hem iets vanzelfsprekends. Maar Annie vindt het tijd voor een blijk van waardering! Lees verder.

Cadeau van boven
“Het is net of Jan nog iets naar mij stuurt” zegt Annie (70) ontroerd. Dochter Natasja (48) bracht haar een verwenpakket als dank voor de zorg voor haar zieke man, Natasja’s vader. De twee hebben veel steun aan elkaar nu Jan er niet meer is. Lees verder.

Van topfit naar doodziek
Luuk (24) begon zijn laatste jaar aan de Koninklijke Militaire Academie toen hij geveld werd door een ziekte aan zijn dikke darm. Zijn vriendin Maud (24) zag hem steeds verder aftakelen. Ze bewondert zijn positiviteit en gaf hem daarom op voor de giftbox van MediReva. Lees verder.

Altijd tijd om te luisteren
“Ze begrijpt me als geen ander. Dat heb ik zo nodig, want de buitenwereld is soms bikkelhard.” Marij (48) is haar onmisbare steun en toeverlaat en daarom gaf Gabriëlle (47) haar hartsvriendin op voor de giftbox van MediReva. Lees verder.

De ander in de waarde laten
Miranda (50) heeft heel wat stormen moeten doorstaan. Toch wist de Limburgse overeind te blijven, mede door haar partner Piet (56). Miranda weet dat wat hij doet niet vanzelfsprekend is. Tijd om Piet te bedanken met de MediReva giftbox. Lees verder.

Wát een sterke vrouw
Sjaan van Loon (92) verloor twee van haar kinderen en kreeg tweemaal borstkanker. Maar bij de pakken neerzitten? Dat doet ze niet. Dochter Rian (56) heeft grote bewondering voor deze wilskracht. Lees verder.

Zonder te klagen & met veel liefde
Met veel zorg en aandacht verzorgt Gabie (46) al jarenlang dag en nacht haar moeder. Iets waar schoonzus Sissel (52) veel respect voor heeft. Hoogste tijd voor een hart onder de riem aan de hand van een grote mand vol leuke cadeautjes. Lees verder.

In voor- en tegenspoed. Altijd.
Het leven van Lia (61) en Fred (71) liep niet zoals verwacht. Lia heeft weleens tegen Fred gezegd: ‘Ik begrijp het als je me verlaat. Hier heb je niet voor getekend.’ Maar Fred wilde daar niks van weten. Lia verraste hem met de giftbox. Lees verder.

Samen sterker
Door de ziekte van Crohn kon Eelke (38) er niet voor zijn vrouw zijn tijdens haar eerste zwangerschap. Ook vielen hun emigratieplannen erdoor in duigen. Maar Lobke (39) staat naast hem, wat er ook gebeurt. Reden voor Eelke om haar eens goed in het zonnetje te zetten! Na de geboorte van hun derde kind gaf hij Lobke op voor de MediReva giftbox. Lees verder.

Uit liefde voor Mitchel
Dag en nacht zorgen voor je zwaar lichamelijk beperkte zoon? Het is al jarenlang dagelijkse kost voor Carola (46). Iets waar chauffeur Martin (63) – die haar zoon Mitchel (16) dagelijks naar school rijdt – veel respect voor heeft. Lees verder.

Wie laat jij in 2020 stralen?
MediReva geeft ook komend jaar weer giftboxen weg. Dan wordt een fantastische mantelzorger, ziek familielid of attente buurvrouw verrast met een mand vol verwennerij. Wie vind jij dat de giftbox verdiend? Geef hem of haar op!