Werken bij MediReva: open sollicitatie

Elke dag proberen we de zorg naar een hoger niveau te brengen. Zorginnovatie én projecten om efficiënter te (samen)werken zijn daarbij belangrijk. We willen bijblijven, ambitieus en vooruitstrevend zijn. Onze medewerkers zijn daarbij uiteraard van groot belang. Want alleen samen kunnen we onze klanten elke dag zorg van topkwaliteit (blijven) bieden. Voor bovenstaande vakgebieden zoeken wij nieuwe collega’s. Staat er geen vacature bij waarop je zou willen reageren? Klik dan hier voor het versturen van een open sollicitatie!

De afdelingen van MediReva

Hoe het is om bij MediReva te werken? Wie kan die vraag beter beantwoorden dan een paar van onze collega’s! Lees hier de ervaringen van medewerkers over onze verschillende afdelingen en wat de mogelijkheden zijn bij MediReva.

Onze cultuur en kernwaarden

Bij MediReva is geen dag hetzelfde. De werkomgeving is dynamisch, de cultuur no-nonsense. Persoonlijke aandacht en klanttevredenheid is wat ons en onze medewerkers drijft. Respect voor elkaar, openheid naar elkaar, commitment, loyaliteit en positieve energie zitten in ons DNA. Lees verder

Arbeidsvoorwaarden van MediReva

MediReva is er voor je – en niet alleen voor onze klanten. Ook voor onze eigen medewerkers zijn we er. Want zij maken het verschil!

Wie het beste uit mensen wil halen, moet ook het beste geven. Een werkomgeving waarin iedereen zich prettig en gerespecteerd voelt, een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor alle medewerkers zijn dan ook bij MediReva een zeer belangrijk vertrekpunt.

Wat bieden wij?

  • 28 vakantiedagen
  • Iedere dag vers fruit en verse soep in onze bedrijfskantine
  • Sporten met korting
  • Goede pensioenregeling
  • Vergoeding studiekosten
  • Thuiswerkvergoeding

Stages bij MediReva

Ben jij student en (klant)vriendelijk, enthousiast en leergierig? En ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor verschillende opleidingen biedt MediReva de mogelijkheid om binnen onze organisatie werkervaring op te doen. Lees verder