Vacatures en open sollicitaties bij MediReva

Wil jij ook bij een medisch speciaalzaak werken die haar klanten de beste medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen biedt, vernieuwend is en continu bezig is zorg te verbeteren? Dan ben je bij MediReva aan het juiste adres!

Elke dag proberen we de zorg naar een hoger niveau te brengen. Zorginnovatie én projecten om efficiënter te (samen)werken zijn daarbij belangrijk. We willen bijblijven, ambitieus en vooruitstrevend zijn. Onze medewerkers zijn daarbij uiteraard van groot belang. Want alleen samen kunnen we onze klanten elke dag zorg van topkwaliteit (blijven) bieden.

Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacatures:

Werken bij MediReva is werken bij één van de mooiste bedrijven van Nederland. Wij zijn een familiebedrijf uit Limburg, opgericht in 1979. In ons 40-jarig bestaan zijn wij uitgegroeid tot een grote speler op het gebied van hulpmiddelenzorg. En al die jaren hebben we maar één doel voor ogen: onze klanten zo goed mogelijk helpen. Want MediReva is er voor je. Elke dag opnieuw.

Onze cultuur en kernwaarden

Bij MediReva is geen dag hetzelfde. De werkomgeving is dynamisch, de cultuur no-nonsense. Persoonlijke aandacht en klanttevredenheid is wat ons en onze medewerkers drijft. Respect voor elkaar, openheid naar elkaar, commitment, loyaliteit en positieve energie zitten in ons DNA.

Medische hulpmiddelen verhogen voor veel mensen de kwaliteit van het leven. Zorgdragen voor die kwaliteit betekent meer dan alleen maar het leveren van de juiste producten. Het betekent vooral aandacht voor mensen. Hun vragen, hun wensen. Maar we zijn ook eerlijk, ook als dat moeilijk is. Wij doen wat we beloven.

MediReva streeft ernaar een goede werkgever te zijn, waarbij een medewerker zich ‘happy’ voelt. Die wordt gestimuleerd en gemotiveerd in zijn persoonlijke ontwikkeling. Wat wij van onze collega’s terugvragen is de best mogelijke invulling van ‘ons recept’ voor klantenservice: vriendelijkheid, behulpzaamheid, productkennis, een goede mentaliteit en dito sfeer. Deze wederzijdse samenwerking leidt tot de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten.

De afdelingen van MediReva

Hoe het is om bij MediReva te werken? Wie kan die vraag beter beantwoorden dan een paar van onze collega’s! Lees hier de ervaringen van medewerkers over onze verschillende afdelingen en wat de mogelijkheden zijn bij MediReva.

Arbeidsvoorwaarden van MediReva

Een prettige werkomgeving, een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden vindt MediReva erg belangrijk voor haar medewerkers. MediReva is er voor je – en niet alleen voor onze klanten. Ook voor onze eigen medewerkers zijn we er. Want zij maken het verschil.

Wie het beste uit mensen wil halen, moet ook het beste geven. Een werkomgeving waarin iedereen zich prettig en gerespecteerd voelt, een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor alle medewerkers zijn dan ook bij MediReva een zeer belangrijk vertrekpunt.

  • Goede pensioenregeling
  • Prestatieafhankelijke salarisgroei
  • 26 vakantiedagen
  • Verlofregelingen
  • Vergoeding studiekosten
  • Variabele werktijden

Stages bij MediReva

Ben jij student en (klant)vriendelijk, enthousiast en leergierig? En ben je op zoek naar een leuke en leerzame stage? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor verschillende opleidingen biedt MediReva de mogelijkheid om binnen onze organisatie werkervaring op te doen.

Bij MediReva word je intensief begeleid door een persoonlijke stagebegeleider. Samen wordt er gekeken hoe vorm gegeven kan worden aan je leerdoelen en stageopdracht. Zo doe je in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op. Je krijgt daarbij alle ruimte om jezelf volledig te ontplooien. Daarbij kun je rekenen op een aantrekkelijke stagevergoeding.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar onze afdeling human recources via werken@medireva.nl. Je kunt ons natuurlijk ook even bellen; we zijn bereikbaar op het gratis telefoonnummer 0800 – 0 201 201.