Vertel… is een gratis kwartaalblad, speciaal voor onze klanten. Dit magazine staat bomvol boeiende en persoonlijke verhalen van klanten. Hoe gaan ze op een positieve manier om met hun ziekte/beperking? Maar ook verhalen over zaken waar ze hun kracht uit halen en waar ze plezier in vinden. Inspirerend, herkenbaar én echt.

In het magazine staan ook praktische tips en de rol van MediReva als belangrijke ondersteunde factor in hun leven. Op deze manier maak je op een heel andere manier kennis met MediReva én onze klanten.

Via deze link kun je het laatste magazine lezen.

Gezocht: verhalen van klanten
Voor Vertel… zijn we voortdurend op zoek naar mensen met een mooi verhaal – hoe klein of groot dan ook. Immers, iedereen heeft wat te vertellen! Ken jij iemand die graag wil meewerken aan een artikel? Of misschien wil je wel je eigen verhaal vertellen? Stuur dan een mailtje naar vertel@medireva.nl.

Alle mails en reacties met interviewkandidaten en onderwerpen worden zorgvuldig bewaard. Want niet alle kandidaten kunnen meteen in de eerstvolgende editie aan bod komen. Als het zover is, nemen wij contact met de kandidaat op. Daar gaat meestal wat tijd overheen, aangezien Vertel… eens per kwartaal uitkomt. Bovendien zullen niet alle verhalen het magazine halen.