De MediReva Groep bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan zowel klanten als zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een uiterst professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van onze organisatie.

MediReva is een bedrijf met een familiaire cultuur. Bij ons kun je rekenen op:

  • Een groot team van gespecialiseerde verpleegkundigen
  • Contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars
  • Een A-merkenbeleid in ons assortiment
  • 24-uurs distributie van je producten en materialen
  • Producten en materialen eenvoudig besteld en snel in huis
  • Een goede bereikbaarheid van onze klantenservice, zonder wachttijden en keuzemenu’s
  • Handige instructievideo’s over het gebruik van hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen
  • Een eigen en modern distributiecentrum van maar liefst 12.000 m²

MediReva bv

MediReva is een medisch speciaalzaak die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen door heel Nederland. Dit doen we met de hoogst mogelijke zorg en aandacht voor het product en voor de eindgebruiker. Speerpunten in ons dienstverlening zijn persoonlijke aandacht, professionele service en snel en eenvoudig bestellen.

www.medireva.nl
KVK: 59610360
IBAN: NL73BNPA0227744942
BTW: NL853568613B01

MediReva Revalidatie bv

MediReva Revalidatie levert hulpmiddelen die mensen de juiste ondersteuning biedt om zo lang mogelijk hun zelfstandigheid te behouden. Producten als rollators, krukken, scootmobielen, rolstoelen, seniorenbedden en sta-opstoelen zijn een kleine greep uit het ruime assortiment. Daarbij verzorgt ons revalidatiebedrijf tevens woningaanpassingen.

www.medirevarevalidatie.nl
KVK: 62072080
IBAN: NL51BNPA0227744950
BTW: NL854631070B01

Excen

Expertise Centrum Nederland (Excen) levert deskundigheid in wond- en stomazorg (WEC en SEC) vanuit 35 expertise centra verspreid over heel Nederland. Excen stimuleert en coördineert de onderlinge samenwerking tussen verschillende soorten van specialistische zorg.
www.excen.nl

QualityZorg

QualityZorg biedt gespecialiseerde thuiszorg op het gebied van wond- en stomazorg. Bij QualityZorg werken zeer ervaren zorgprofessionals die zowel voor het Expertise Centrum van het ziekenhuis als in de thuiszorg werken. Zij worden ondersteund door het innovatieve PatDoc supportsysteem voor begeleiding en behandeling.
www.qualityzorg.nl

Wondzorgcentrum BVBA

MediReva participeert in Wondzorgcentrum BVBA. Wondzorgcentrum is een Belgische wondexpertise centrum met 5 vestigingen. Het Wondzorgcentrum is een specialist op het gebied van wondverzorging en staat voor hoogstaande specialistische wondzorg bij complex wondproblemen.
www.wondzorgcentrum.be

Dutch Webshop Company

Dutch Webshop Company biedt onder diverse onafhankelijke labels webshops op het gebied van hulpmiddelen, mobiliteit en producten die bijdragen aan de verbetering van de kwaliteit van leven. Een belangrijk label is Hulpmiddelwereld, dat een zeer breed assortiment kwalitatieve hulpmiddelen aanbiedt met een laagsteprijsgarantie.
www.hulpmiddelwereld.nl

MediReva Logistics

MediReva Logistics biedt bedrijven binnen de medische sector logistieke dienstverlening en fulfilment aan. Hierbij worden diverse diensten in het logistieke centrum aangeboden, maar ook capaciteit van de klantenservice, verpleegkundigen of ICT-systemen. Lees hier meer over het aanbod dat op maat kan worden aangeboden.