Mobiliteit

Advies, begeleiding
en maatwerk

Dan bent u bij MediReva aan het juiste adres. Wij leveren hulpmiddelen die de juiste ondersteuning bieden om uw zelfstandigheid zo lang mogelijk te behouden. Producten als rollators, krukken, scootmobielen, rolstoelen, seniorenbedden en sta-opstoelen zijn maar een kleine greep uit ons ruime assortiment.

Ook woningaanpassingen behoren tot de mogelijkheden. Onze technici zijn u graag van dienst bij het plaatsen van thuishulpmiddelen, zoals een wandbeugel, douchezitje of drempelhulp. Omdat er een grote diversiteit aan hulpmiddelen voor woningaanpassingen op de markt is kunnen wij ons voorstellen dat u hier meer informatie of advies over nodig heeft. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend uw woning bekijken om samen met u de mogelijkheden/oplossingen te bespreken.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken kunt u gebruik maken van onze vrijblijvende thuisdemonstratie service. Een van onze adviseurs komt dan met de gewenste hulpmiddelen bij u langs. Neem hiervoor contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden; dit kan zowel telefonisch als via het onderstaande contactformulier.

Etienne Lemmens

Procescoördinator

Wanneer u specifieke vragen over uw hulpmiddelen of aandoeningen heeft, bespreken we samen met u welke hulpmiddelen het beste aansluiten bij uw behoeftes en wensen.

Lees meer

Andere productgroepen

Advies en service

Het aanschaffen van een hulpmiddel is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid, een gepast advies is voor een dergelijke aanschaf wel op zijn plaats. Bij MediReva beschikken we over gespecialiseerde adviseurs die u graag te woord staan en begeleiden naar de juiste keuze. Uiteraard krijgt u bij MediReva na uw aankoop de goede service die u van ons gewend bent. Of het nu gaat om bezorging, afstelling, reparatie of controle, bij MediReva staat service hoog in het vaandel.

Uitleen

Wanneer u tijdelijk een medisch hulpmiddel nodig heeft, kunt u dat bij MediReva lenen. Voor maximaal 26 weken kunt u bijvoorbeeld een ziekenhuisbed, antidecubitusmatras, toiletstoel of douchestoel bij ons lenen. Of u in aanmerking komt voor de uitleen is afhankelijk van een geldende medische indicatie. Deze regels worden bepaald door uw zorgverzekeraar. Natuurlijk zijn onze adviseurs op de hoogte van deze regelingen en kunnen u dus informeren of u hiervoor in aanmerking komt. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze uitleen.

Verhuur

Hulpmiddelen die u voor een langere periode nodig heeft, kunt u bij ons huren. Ons ruime aanbod bestaat uit eenvoudige hulpmiddelen, zoals krukken en loophulpmiddelen, maar ook speciale hulpmiddelen, zoals hoog-laagbedden en instelbare hulpmiddelen, zoals rolstoelen en sta-opstoelen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bereikbaarheid

Bij vragen over onze hulpmiddelen en diensten kunt u ons op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereiken via 043 - 604 92 22.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel, waar onze gespecialiseerde adviseurs u graag te woord staan.

Indien het voor u niet mogelijk is om naar onze winkel te komen, bezoeken onze adviseurs u graag voor een thuisdemonstratie. Bel ons of laat een berichtje achter via het contactformulier, voor een afspraak om de gewenste hulpmiddelen bij u thuis uit te proberen.

 

Contactformulier

Velden met zijn verplicht.