Hulpmiddelen voor mobiliteit

Samen met de website annex zorgorganisatie Hulpmiddelwereld.nl levert MediReva hulpmiddelen die helpen je zelfstandigheid en mobiliteit (zo lang mogelijk) te behouden. Producten als rollators, krukken, scootmobielen, rolstoelen, seniorenbedden en sta-op-stoelen kun je bij MediReva huren voor een langere periode. Ook woningaanpassingen behoren tot de mogelijkheden. Onze technici zijn je graag van dienst bij het plaatsen van thuishulpmiddelen, zoals een wandbeugel, douchezitje of drempelhulp.

Adviseurs op huisbezoek

Omdat er een grote diversiteit aan hulpmiddelen voor woningaanpassingen op de markt is, kunnen we ons voorstellen dat je hier meer informatie of advies over nodig hebt. Onze adviseurs komen graag vrijblijvend langs om je woning te bekijken en mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende thuisdemonstraties van hulpmiddelen

MediReva beschikt over een in house mobiliteitswinkel. In het pand op ons hoofdkantoor in Maastricht zit een vestiging van Hulpmiddelwereld.nl, waar je terecht kunt voor verschillende mobiliteitshulpmiddelen. Ben je niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? Geen probleem. Een van onze adviseurs komt dan met de gewenste hulpmiddelen bij je langs voor een thuisdemonstratie. Neem hiervoor contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

Voor alle onze mobiliteitshulpmiddelen kun je terecht bij onze winkel:

Hulpmiddelwereld Thuiszorgwinkel
Weerhuisweg 4
6226 NC Maastricht
Tel. 088 – 008 01 98
(gevestigd in het hoofdkantoor van MediReva)
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

Bij vragen over onze mobiliteitshulpmiddelen en onze diensten zijn we op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.30 uur te bereiken via 088 –  0080 100. Of kijk voor meer informatie op de website van MediReva Revalidatie.