Een bestelling op werkdagen vóór 17.00 uur geplaatst, heb je in principe de volgende dag in huis.

Bij jou thuis bezorgd
Privacy vinden we bij MediReva heel belangrijk. Daarom bieden wij standaard je bestelling aan op je huisadres. Mag PostNL de bestelling ook bij de buren afleveren? Dan kunnen we dat voor je regelen. Je hoeft het alleen maar aan te geven bij het plaatsen van je bestelling.

Discreet verpakt
Niet iedereen wil dat anderen weten wat zij bestellen. Dat begrijpen wij. Om jouw privacy te waarborgen, leveren wij nagenoeg al onze producten en materialen in een verpakking waar geen merknaam of maatvoering op vermeld staat. Zo is aan de buitenkant van de doos niet zichtbaar wat erin zit. Alleen bestellingen met Tena Men worden in de originele doos gestuurd, hierop zie je het merk Essity en maatvoering staan. Mocht je dit ook niet prettig vinden, geef dan bij je bestelling aan dat je er graag alsnog een discrete blanco verpakking omheen wilt hebben.

Makkelijk je bestelling volgen
Nadat je pakket ons distributiecentrum verlaat, kun je de bestelling eenvoudig op onze website en bestelapp volgen. Je hoeft alleen jouw klantnummer, postcode en geboortedatum in te vullen. Als wij een
e-mailadres van je hebben, sturen wij je ook een verzendbevestiging met een link naar Track & Trace van PostNL.