MediReva is een medisch speciaalzaak, die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Al ruim 40 jaar leveren wij door heel Nederland hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen op het gebied van stoma, continentie en retentie, wond, medische voeding en diabetes.

Bij MediReva doen we ons werk met de grootst mogelijke aandacht en zorg. Nooit vergeten we dat we te maken hebben met mensen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat ons drijft. Klantenbeleving en klantentevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers dan ook het allerbelangrijkst. Met resultaat: in klanttevredenheidsonderzoeken scoort MediReva gemiddeld meer dan een 9. Een cijfer waar we trots op zijn.

MediReva is sinds 2022 onderdeel van Asker Healthcare Group. Asker is een platform voor toonaangevende bedrijven op het gebied van medische producten en medische apparatuur voor de gezondheidszorg in Europa. De groep bestaat uit meer dan 30 bedrijven in 14 landen en ondersteunt patiënten en zorgverleners om zorguitkomsten te verbeteren. Ons doel is gezondheidswinst voor de patiënt, het reduceren van de totale kosten van de zorg en een duurzame waardeketen. Het hoofdkantoor van de Asker Healthcare Group is gevestigd in Stockholm, Zweden, en de omzet bedraagt 1 miljard euro.

Op de volgende pagina’s lees je meer over: