Uw beste hulpmiddelen
zijn onze mensen

Mandy Sluysmans, klantenservice

  Afdelingen

Hieronder komen 4 medewerkers van MediReva aan het woord van de afdelingen waarmee u waarschijnlijk het snelste mee in aanraking zult komen.

Naast deze afdelingen bestaat MediReva natuurlijk uit nog een aantal ondersteunende afdelingen zoals Inkoop, Financiële administratie, ICT en Marketing. Allemaal met één doel, om u de beste service en zorg te kunnen bieden. Wij zijn trots op onze eigen medewerkers en dragen dat ook graag uit, zij zijn namelijk uw beste hulpmiddelen!

  Klantenservice · Anouk Rongen

'MediReva, goedendag, u spreekt met Anouk'. Dat hoort u als u naar MediReva belt en mij aan de lijn krijgt. Geen bandjes, geen keuzemenu's, geen lange wachtrijen. Met een enthousiast en deskundig team van ruim 30 klantenservicemedewerkers behandelen wij dagelijks meer dan 2000 telefoontjes en zorgen wij dat de juiste hulpmiddelen besteld worden.

In veel gevallen weten wij direct wat u nodig heeft, maar soms is onze expertise niet toereikend genoeg voor het beantwoorden van al uw vragen. Dan verbinden wij u graag door met één van onze binnendienstverpleegkundigen, die ons vervolgens zal laten weten wat er naar u opgestuurd dient te worden.

  Verpleegkundigen · Silvia Ronckers

Hallo, mijn naam is Silvia, binnendienstverpleegkundige bij MediReva. Wanneer u specifieke vragen over uw hulpmiddelen of aandoening heeft, helpen wij u graag en bespreken we samen met u welke hulpmiddelen het beste aansluiten bij uw behoeftes en wensen. Mijn collega's en ik zijn allemaal gediplomeerde verpleegkundigen met specialismen als diabetes, stoma en voeding. Daardoor kunt u met uiteenlopende medische vragen bij ons terecht.

Naast de binnendienstverpleegkundigen, heb ik ook collega's die buiten het hoofdkantoor actief zijn voor MediReva, namelijk de regioverpleegkundigen. Zij reizen door heel Nederland om bij u op huisbezoek te gaan voor bijvoorbeeld het leveren van het eerste stomapakket, het aanmeten van een condoomkatheter of worden ingeschakeld bij problemen met het stoma.

  Distributiecentrum · Rob Brouwers

Hallo, ik ben Rob, werkzaam in het distributiecentrum van MediReva. Samen met mijn collega's verwerk ik dagelijks met grote nauwkeurigheid honderden bestellingen. Wanneer u op werkdagen een bestelling bij de klantenservice plaatst, zorgen wij ervoor dat die dezelfde dag nog de deur uit gaat. Daardoor kunt u de bestelling vaak de volgende dag al met de post thuis verwachten.

Wij dragen zorg voor uw privacy en verpakken uw bestelling daarom in een neutrale doos.

  Revalidatie Techniek · Vincent Delahaije

Hallo, mijn naam is Vincent, één van de adaptatietechnici van MediReva. Met een gespecialiseerd en gekwalificeerd team van ruim vijfendertig adviseurs, adaptatie-technici en monteurs begeleiden wij u bij de juiste keuze van uw hulpmiddel. Daarbij kunt u denken aan hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen voor zelfstandig leven en meer leefcomfort.

Onze begeleiding bestaat ook uit het leveren aan huis, het repareren van hulpmiddelen en het plaatsen van thuishulpmiddelen.

  Historie

MediReva is dé leverancier van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen in Nederland. Onze mensen denken uitsluitend in de beste oplossingen en doen hun werk met passie. Wij behandelen u zoals we zelf ook behandeld willen worden. MediReva combineert dan ook professionele dienstverlening met persoonlijke aandacht.

Opgericht in 1979 in het Limburgse Noorbeek, begon MediReva als een kleinschalig bedrijf dat rolstoelen en krukken verkocht aan de plaatselijke afnemers. Nu, ruim dertig jaar later, is MediReva uitgegroeid tot een landelijke specialist in zelfstandig leven, stoma, continentie en retentie, wond, diabetes en voeding.

Vanuit ons hoofdkantoor in Maastricht en ons geavanceerde distributiecentrum in Gronsveld leveren wij in heel Nederland aan particulieren, ziekenhuizen en zorginstellingen.

  Algemene informatie

Medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen dragen in veel situaties bij aan een hogere kwaliteit van leven. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, is persoonlijke aandacht minstens zo belangrijk. We doen ons werk met de grootst mogelijke zorg en handelen voortdurend in uw belang.

Daarom staan onze gespecialiseerde en ervaren verpleegkundigen en klantenservicemedewerkers u dagelijks te woord om samen met u te bespreken welke hulpmiddelen het beste aansluiten bij uw behoeftes en wensen. Onze medewerkers in het distributiecentrum zorgen ervoor dat uw bestelling discreet wordt verpakt, waarna u het pakket meestal de volgende dag al per post mag verwachten.

Wanneer u op zoek bent naar mobiliteitshulpmiddelen of hulpmiddelen voor meer leefcomfort helpen onze gespecialiseerde mobiliteitsadviseurs u graag bij het kiezen van de juiste producten.

Wij zeggen dan ook met trots: uw beste hulpmiddelen zijn onze mensen!

Kwaliteit
SEMH / ISO

MediReva heeft altijd gewerkt met een geïntegreerd kwaliteitsbeleid, met als uitgangspunt continue verbetering en borging van de kwaliteit. Daardoor is de kwaliteit en de service gewaarborgd.

Het resultaat van deze continue inspanning is dat wij in het bezit zijn van een ISO 9001-certificaat. Dit is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en zegt eigenlijk dat wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

MediReva is daarnaast ook door de Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen [SEMH] erkend als medisch speciaalzaak.

Bedrijfsfilm
hoofdkantoor

Wij willen u graag een kijkje in de keuken van MediReva bieden aan de hand van deze bedrijfsfilm. Zo kunt u zelf zien hoe onze medewerkers ervoor zorgen dat u als klant optimaal geholpen wordt.

Shortfilm
distributiecentrum

Na de bouw van het nieuwe distributiecentrum in Gronsveld hebben we een shortfilm laten maken. Middels deze shortfilm krijgt u een uitstekend beeld van de werkwijze in ons nieuwe distributiecentrum.