De tevredenheid van onze klanten vinden wij enorm belangrijk. Toch kan er altijd eens iets misgaan. Je bent bijvoorbeeld niet tevreden over onze dienstverlening of een product voldoet niet aan jouw verwachtingen. Het is defect, heeft een slechte pasvorm, het product is dubbel of zelfs helemaal niet geleverd. Jij bent daar de dupe van en dat mag natuurlijk niet gebeuren.

We doen er alles aan om jouw klacht op te lossen 

Mocht er iets niet naar tevredenheid zijn, kun je jouw klacht het beste melden bij onze klantenservice. We zijn elke werkdag van 8.30 tot 17.30 uur bereikbaar via het telefoonnummer 0800 – 0 201 201. Je kunt jouw klacht ook indienen door ons klachtenformulier in te vullen. Jouw klacht wordt uiterlijk binnen 5 werkdagen in behandeling genomen.

Om jouw klacht volledig en snel in behandeling te nemen, hebben we complete informatie nodig. Je kunt ons daarmee helpen door goed te omschrijven waar je ontevreden over bent. Bijvoorbeeld door de naam van het betreffende product, eventuele artikelnummers en data van gebeurtenissen door te geven. Vergeet hierbij niet jouw contactgegevens en klantnummer te vermelden.

 

MediReva is er voor je, ook als het goed gaat

We streven er natuurlijk naar dat we de best mogelijke dienstverlening verzorgen voor jou. We horen het dan ook graag als er iets goed gaat. Want MediReva is er voor je, wanneer het goed gaat én wanneer er iets niet helemaal goed gaat. Heb jij feedback die je met ons wilt delen? Dat kan door het contactformulier in te vullen o.v.v. feedback.

Onafhankelijke klachtencommissie
Niet tevreden met de reactie of oplossing? Dan kun je de klacht voorleggen aan de klachtencommissie van De Geschillencommissie Zorg of bij de Landelijke Klachtencommissie Medische Hulpmiddelen (LKMH).  Jouw klacht wordt dan opnieuw in behandeling genomen.