Onze cultuur en kernwaarden

Bij MediReva is geen dag hetzelfde. De werkomgeving is dynamisch, de cultuur no-nonsense. Persoonlijke aandacht en klanttevredenheid is wat ons en onze medewerkers drijft. Respect voor elkaar, openheid naar elkaar, commitment, loyaliteit en positieve energie zitten in ons DNA.

Medische hulpmiddelen verhogen voor veel mensen de kwaliteit van het leven. Zorgdragen voor die kwaliteit betekent meer dan alleen maar het leveren van de juiste producten. Het betekent vooral aandacht voor mensen. Hun vragen, hun wensen. Maar we zijn ook eerlijk, ook als dat moeilijk is. Wij doen wat we beloven.

MediReva streeft ernaar een goede werkgever te zijn, waarbij een medewerker zich ‘happy’ voelt. Die wordt gestimuleerd en gemotiveerd in zijn persoonlijke ontwikkeling. Wat wij van onze collega’s terugvragen is de best mogelijke invulling van ‘ons recept’ voor klantenservice: vriendelijkheid, behulpzaamheid, productkennis, een goede mentaliteit en dito sfeer. Deze wederzijdse samenwerking leidt tot de best mogelijke dienstverlening aan onze klanten.