Lifestyle

Vier de zomer: bijpraten met vrienden

Vertel / Vier de zomer: 5 leuke zomeruitjes met vrienden Gepubliceerd op 25 juni 2021 Snak jij na maanden van fysieke afstand en lockdowns ook zo naar vrijheid? Ga er deze zomer lekker op uit. Wij zetten de leukste zomeruitjes voor je op een rij. Deze keer 5 uitjes om met vrienden te doen.
Op wijnreis in Limburg
Voor een wijnreis kun je naar Frankrijk, maar het hoeft niet. Zuid-Limburg kent verrassend veel wijngaarden. Er zijn zelfs verschillende ‘Route des Vins’ uitgestippeld. Kies je route, wandel, leer en geniet!
Shop till your drop
Maastricht werd al eens leukste winkelstad van Nederland en ook Haarlem staat steevast in de top drie van shopsteden. Wil je eens wat anders? Probeer Arnhem. Waar Amsterdam de 9 straatjes kent, heeft Arnhem de 7 straatjes. Een verborgen juweeltje met authentieke winkels.
Zon, zee en strand
Strandpaviljoen Paal 17 op Texel heeft het allemaal: een relaxte sfeer, heerlijk eten, leuke events én het is ook nog eens rolstoeltoegankelijk. Je kunt er zelfs een gemotoriseerde strandrolstoel, de zogenaamde Cadweazle, lenen. Dé plek om lekker bij te praten met je vriendinnen. Benieuwd naar andere rolstoelvriendelijke stranden? Kijk dan eens hier.
Culikaravaan
In augustus strijkt een culinaire karavaan van mobiele keukens neer in Middelburg. De Culikaravaan belooft een smaakvol spektakel te worden met verschillende artiesten, entertainment, verrukkelijk eten en natuurlijk veel gezelligheid.
Say yes tot he dress
Of je nu gaat trouwen, nooit gaat trouwen of al lang gelukkig getrouwd bent… Bij Brides4fun in Den Haag kun je gewoon voor de lol bruidsjurken passen. Hoe leuk is dat? En als herinnering krijg je een onvergetelijke fotostrip mee naar huis.
Ga je liever met je kinderen op stap? Ook voor jou hebben we leuke uitjes geselecteerd. Of snak je naar wat quality time met je liefje? Kijk dan hier voor leuke uitjes.