Lifestyle

Vier de zomer: quality time met je liefje

Vertel / Vier de zomer: 5 leuke zomeruitjes met je partner Gepubliceerd op 16 juli 2021 Snak jij na maanden van fysieke afstand en lockdowns ook zo naar vrijheid? Ga er deze zomer lekker op uit. Wij zetten de leukste zomeruitjes voor je op een rij. Deze keer 5 uitjes om met je partner te doen.
De Stadswandeling
Ga op culinaire ontdekkingstocht in een stad naar keuze. De Stadswandeling organiseert originele stadswandelingen waarbij je langs vier tot vijf horecazaken wandelt en onderweg verrassende opdrachten uitvoert.
Gluren naar de muren
Kale en lege muren vind je in Heerlen bijna niet. Deze voormalige mijnwekersstad mag zich dan ook dé streetart-hoofdstad van Nederland noemen. Je vindt er meer dan 100 verschillende murals en graffitikunstwerken. Met de app Street Art Cities mis je er geen een.
Salsa es la vida
Salsa is één van de meest sensuele dansen. Geef je op voor een (beginners)cursus salsa en je weet zeker dat de vonk snel weer overslaat. Voel de beat: en zo niet, dan kun je lekker lachen met z’n tweeën. Kijk online voor een dansschool bij jou in de buurt.
Scootertocht met picknick
Beleef Nederland op z’n Italiaans: huur een klassieke Vespa met een goedgevulde picknickmand en rijden maar. In heel Nederland bieden organisaties uitgestippelde scootertochten aan. Geniet van elkaar, de hapjes en de natuur. In Nederland worden op vele plaatsen scootertochten aangeboden. Zoek online op scootertocht met picknick en vind een tocht naar keuze.