Lifestyle

Vier de zomer: even de kids uitlaten

Vertel / 5 leuke zomeruitjes met kinderen Gepubliceerd op 22 juli 2021 Snak jij na maanden van fysieke afstand en lockdowns ook zo naar vrijheid? Ga er deze zomer lekker op uit. Wij zetten de leukste zomeruitjes voor je op een rij. Deze keer 5 uitjes om met je kids te doen.
Speelbos XXL
Klimmen, klauteren, pootje baden, de stormbaan op en op schattenjacht. Het kan allemaal in het grootste speelbos van ons land. In het Belevenissenbos in Lelystad raken zelfs papa en mama niet uitgespeeld.
Op Lego avontuur
Beleef je eigen Lego avontuur in Legoland Scheveningen, bouw samen met de meiden van Lego Friends, verken de trainingszone van Lego Ninjago of rust even uit in de 4D bioscoop. En vergeet Miniland niet, waar je de mooiste Lego bouwwerken vindt.
Stunten maar
De Urban Sport Zone in Amsterdam is het grootste én mooiste skatepark van ons land. Zo ingericht dat beginners en gevorderden elkaar niet in de weg zitten en dat papa en mama kunnen toekijken aan de picknicktafels. En voor de allerkleinsten is er een leuke speeltuin.
Pop-up glamping
De pop-up camping is dé hit van deze zomer. Overal in Nederland verschijnen tijdelijke glampings met de allure van een hip festivalterrein. Denk aan kampvuurtjes, pizza’s uit de steenoven en luxe ingerichte tenten op een mooie plek in de natuur.
Zwemparadijs
Zwemmen, welk kind is er niet dol op. Wil je het helemaal bijzonder maken, ga dan naar een van de vele tropische zwemparadijzen in ons land. Snelle glijbanen, avontuurlijke wildwaterbanen, grote golven en kletsnatte attracties. Succes verzekerd.
Geniet je liever van quality time met je partner? Ook voor jou hebben we 5 leuke uitjes op een rij gezet. Liever met vrienden eropuit? Kijk dan hier.