Win

Winactie: 2 x 2 kaarten voor Schijtziek

Vertel / Win 2 kaartjes voor theatervoorstelling Schijtziek Gepubliceerd op 04 juli 2019 Mouna Laroussi was door een darmaandoening jarenlang letterlijk schijtziek. Dankzij haar stoma kon ze in 2018 weer deelnemen aan de maatschappij. Maar wat is er gebeurd in de tijd dat Mouna op het toilet zat? Het debat gaat nog steeds over kutmarokkanen, de sluier en Geert Wilders.
Over de voorstelling
Drie jaar lang was Mouna door haar colitis ulcerosa uit de running. Dat inspireerde haar tot haar solovoorstelling Schijtziek, waarmee ze sinds 2018 op de planken staat. In deze voorstelling vol dans, mime en zelfgeschreven teksten gaat Mouna geen taboe uit de weg. Met haar toilet als uitvalsbasis is Mouna niet alleen open over haar ziekte en over plassen en poepen. Ze belicht óók het multiculturele debat, vanuit Marokkaans én Nederlands oogpunt. Want Mouna wordt schijtziek van angst, argwaan en vreemdelingenhaat. Wat haar betreft is het tijd voor een nieuwe, meer openhartige omgang met elkaar.
Hoe win je kaarten?
Speciaal voor lezers van Vertel… mogen we 2 x 2 vrijkaarten verloten voor Schijtziek. En wel voor 12 december in Theater de Schalm in Veldhoven. En voor 13 december in CC De Schakel in Gilze. Lijkt dat je wat? Stuur dan een e-mail naar vertel@medireva.nl o.v.v. ‘Schijtziek’. We verloten de kaarten onder alle inzenders. Ben je de gelukkige winnaar? Dan nemen we contact met je op.
Meer over Mouna lezen? Lees de blog die ze schreef voor Vertel… hier.