Lifestyle

De onvoorwaardelijke steun van deze helden is heel wat waard

Vertel / Helden in het zonnetje gezet Gepubliceerd op 21 december 2020 2020 was waarschijnlijk voor velen een jaar om snel te vergeten. Toch houden zeker 4 mensen een warm gevoel over aan de afgelopen periode. Ondanks de moeilijke momenten was er altijd een belangrijk iemand die voor hen klaarstond. Een rots in de branding die ze graag wilden bedanken. Want die onvoorwaardelijke steun is zeker niet een vanzelfsprekendheid, en daarom werden deze helden het afgelopen jaar, door hun geliefden, verrast met een giftbox. Lees de hartverwarmende verhalen van deze mensen hieronder nog eens terug:
Mama, bedankt!
Na ruim vijftig jaar huwelijk bracht Bep Corneth haar man Sjra naar een verpleeghuis. Samen met dochter Christel. Een moeilijk moment. Met de giftbox van MediReva willen Christel en haar kinderen Nina, Jarie en Tygo Bep bedanken voor de jarenlange zorg voor hun vader en opa. Lees het hele verhaal.
Jij bent er altijd voor me
In de periode dat Silvy van Dongen revalideert na een dubbele hersenbloeding, overlijdt de man van haar overbuurvrouw Lenie Kuijpers. Een verdrietige tijd voor beiden, maar ze bouwen hierdoor wel een bijzondere vriendschap op. Lees het hele verhaal.
Familiekracht
Linda Smolenaers (32) was net moeder van Indy (3) toen ze darmkanker bleek te hebben. Twee jaar later lag ze nog eens wekenlang in het ziekenhuis. Beide keren namen haar moeder Tiny (68) en schoonmoeder Lenie (63) de zorg voor dochter Indy op zich. Lees het hele verhaal.
Onverwachte liefde
Toen Charissa bij hem thuis binnenstapte als thuiszorgmedewerkster, was Piet Reijnart meteen van haar onder de indruk. Ze werden verliefd en zijn nu vijf jaar samen. En nog steeds verzorgt Charissa hem elke dag en staat ze ook voor anderen klaar. Lees het hele verhaal.
Wie laat jij in 2021 stralen?
MediReva geeft ook komend jaar weer giftboxen weg. Wie is jouw steun en toeverlaat en heeft daarom volgens jou zeker zo’n giftbox verdiend? Geef hem of haar op!