De Ik vertel vlogs

Vertel / Alle Ik vertel vlogs op een rij! Gepubliceerd op 05 juli 2020 In de Ik vertel vlogs geven onze reporters je een kijkje in hun leven. Ze vertellen hoe zij omgaan met hun beperking en laten je zien dat er, ondanks die beperking, nog zo veel mogelijk is. Zo zie je hoe ze omgaan met het thuiszitten tijdens de coronacrisis, nemen ze je mee naar de tennisbaan, krijgen we te zien waar ze werken, wordt er flink geklust én nog veel meer!
Afl 3| “Hoe gaat m’n lijf reageren nu het weer soepel gemaakt wordt?”
In aflevering 3 van Ik vertel… vertelt Christel hoe blij ze is dat ze eindelijk weer naar fysiotherapie kan én woont ze, volledig corona-proof, een opname van een tv-programma bij. Erik kan na 8 weken eindelijk weer naar tennisles om een balletje te slaan.
Afl 2| “Als je arm opeens niet werkt, dan schrik je je rot!”
In aflevering 2 van Ik vertel… klust reporter Robbert erop los, om van zijn nieuwe huis een thuis te maken. Erik begint inmiddels steeds meer te wennen aan het thuiswerken. Een TIA met daarbovenop ook nog een hartritmestoornis begin 2020 bezorgen hem in deze periode echter ook de nodige kopzorgen.
Afl 1| Verplicht thuis, hoe ga je daar mee om?
In aflevering 1 zien we dat Christel ook in haar werk regelmatig in aanraking komt met corona én flitst Erik op zijn handbike over de rustige wegen rondom Den Haag, voor de broodnodige ontspanning.
Heb je een vraag of wil je reageren? Of heb je ook verhaal en wil je daar in de vlog meer over vertellen? Mail dan naar vertel@medireva.nl.

Wil je meer lezen over en van onze reporters? Lees dan hier het verhaal van Robbert, ga strandzeilen met Erik, of neem een kijkje in de kledingkast van Christel.