Oproep: reportersteam VERTEL…

Vertel / Oproep: word lid van ons reportersteam Gepubliceerd op 28 september 2018 Hoe stoma- of rolstoelvriendelijk is een festival? Welke restaurants hebben de beste menukaart als je een bepaald dieet volgt? Wat vind een expert van de nieuwste therapie voor wondzorg? Wil jij dit onderzoeken, testen, proeven én hierover schrijven of filmen? Of nog beter: weet jij een interessant verhaal? Vertel… en word lid van het reportersteam van MediReva.
In het magazine en op het platform VERTEL… delen we graag inspirerende verhalen, leuke weetjes en handige tips van en voor mensen zoals jij. Wie kan dit soort verhalen beter onder woorden (of beeld) brengen dan… jij? Kruip in de huid van een journalist, filmmaker of fotograaf. En denk mee over interessante invalshoeken en kandidaten. Word je al enthousiast?
Taken reportersteam
Lid zijn van het MediReva-reportersteam. Wat houdt dat in? Dat bepaal je deels zelf: houd je van schrijven, zit je bomvol goede ideeën of maak je graag video’s? Teamleden kunnen namelijk:
  • Testen (denk aan: welke (elektrische) rolstoel is het best?)
  • Proeven (denk aan: recepten voor diabetespatiënten, nieuwe smaken drinkvoeding)
  • Onderzoeken (denk aan: hoe stoma- of rolstoelvriendelijk is een stad/festival/vliegmaatschappij?)
  • Hierover willen bloggen/vloggen/dagboek bij willen houden/reportage willen maken etc.
  • Iemand interviewen (denk aan: een persoon met diabetes interviewt een voedingsexpert/diëtist, iemand met een stoma interviewt een modeontwerper voor tips over kleding of ga de straat op en spreek mensen aan met een prikkelende stelling)
  • Meedenken over de inhoud op het platform (redactie)
  • … En vul het vooral zelf aan.

Samen met de redactie van MediReva ga je op zoek naar iets wat bij jou past. Als lid van het reportersteam hopen we dat we jou gemiddeld twee keer per jaar mogen inzetten.

Vertel… Ga jij de uitdaging aan?
Kortom, ben je een nieuwsgierige levensgenieter en niet bang om voor (of achter) de camera te staan? Geef je op voor het reportersteam van MediReva voor VERTEL… Hoe? Stuur een e-mail naar vertel@medireva.nl, vertel ons wie je bent en waarom je graag lid wilt worden. Dit mag uiteraard in een vorm die jij wilt.

We horen graag van je!
De redactie van VERTEL…