Lifestyle

Mocktail time!

1. Rasberry Gin(ger)

Dit heb je nodig: 6 ijsblokjes • 50 ml alcoholvrije gin • 150 ml Butcha, Raspberry & Magnolia Kombucha
Zo maak je ’m: pak een glas en doe daar zes ijsblokjes in. Giet hier de alcoholvrije gin over en daarna het flesje Butcha. Butcha is een lokaal gebrouwen kombucha: oftewel gefermenteerde thee gemengd met koud gebrouwen sappen, kruiden en fruit. Serveer met een limoenschijfje.

2. Cucumber & Watermelon

Dit heb je nodig: 4-6 ijsblokjes, naar smaak • 50 ml witte druivensap • 10 ml elderflower cordial (vlierbloesemsiroop) • Double dutch tonic, cucumber & watermelon
Zo maak je ’m: doe de ijsblokjes in een longdrink glas. Voeg nu de witte druivensap, de vlierbloesemsiroop en de Double dutch tonic toe. Mix even goed door en garneer met een schijfje komkommer en watermeloen.

3. Zomerse gember tonic

Dit heb je nodig: 4 ijsblokjes • 125 ml Russell & Co. Tonic • een handje bevroren zomerfruit • stukje gember, circa 1 cm
Zo maak je ’m: vul het glas met de ijsblokjes en het zomerfruit. Leg het stukje gember in het whiskyglas. Schenk de Russell & Co. tonic erbij en roer even goed door. Genieten maar!