Adresgegevens:

Beatrix Theater
Jaarbeursplein 6A
3521 AL Utrecht
T: 030 – 295 59 11
www.jaarbeurs.nl

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
De Jaarbeurs is perfect te bereiken per trein, aangezien Centraal Station Utrecht om de hoek ligt. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein’ en je staat binnen een paar minuten in het Beatrixgebouw.

Naast het Centraal Station ligt het busstation. Daar stoppen doorlopend bussen. Vanaf het station ben je binnen een paar minuten bij het Beatrixgebouw. Voor een actueel overzicht en reistijden kun je kijken op: https://9292.nl/.

Auto
Als je met de auto komt, volg dan vanaf de Ring Utrecht de blauwe ANWB-borden met ‘Jaarbeurs’.

Let op: de gemeente Utrecht voert werkzaamheden uit rondom de Jaarbeurs. Bekijk het aangepaste advies rondom de bereikbaarheid en de actuele plattegrond met aanrijdroutes.

Parkeren
Je kunt het beste parkeren in de parkeergarage P3 van de Jaarbeurs/ Beatrix Theater. Hiervoor dien je het onderstaande navigatieadres te gebruiken, zie de plattegrond voor details.

Navigatieadres:
Van Zijstweg 21
3521 AB Utrecht

Het parkeertarief bedraagt €4,- per uur voor de eerste 3 parkeeruren. Vanaf het 4e parkeeruur geldt het dagtarief van €16,50. Bij het inrijden ontvang je  een parkeerkaart. Hiermee kun je bij vertrek betalen bij een van de parkeerautomaten op het terrein.
Het is ook mogelijkheid om van tevoren een parkeerplaats te reserveren. Daarmee ben je verzekerd van een plek en is ook goedkoper. Een online gereserveerde parkeerkaart kost namelijk €15,50.

Er zijn een beperkt aantal parkeerkaarten beschikbaar. Indien je hier gebruik van wilt maken, kun je dit aangeven bij de registratie.

Download hier de plattegrond met parkeergarages Jaarbeurs/Beatrix Theater.