Jouw patiënt heeft een (complexe) wond die zo snel mogelijk moet genezen. Zoals jij als beste weet, zijn hiervoor de juiste expertise en hulpmiddelen voor wondzorg cruciaal. Iedere wond is anders, en daarom is er altijd zorg op maat nodig.  MediReva heeft een uitgebreid assortiment hulpmiddelen van verschillende fabrikanten, zodat jij, als zorgprofessional (huisarts, wondverpleegkundige, gespecialiseerd verpleegkundige of thuiszorgmedewerker), altijd een passend hulpmiddel kunt voorschrijven. Daarnaast staan we voor je klaar voor wond- en productadvies wanneer dit nodig is.

Hoe wij jou als zorgprofessional kunnen ondersteunen:

 

  • Deskundige service en ondersteuning van wondverpleegkundigen
  • Uitgebreid assortiment hulpmiddelen van verschillende fabrikanten
  • Wij hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars
  • Kenniscentrum met instructievideo’s voor jou en je patiënt
  • Makkelijk en snel voorschrijven via MediRevaNet. Je bestelt makkelijk het juiste hulpmiddel voor je patiënt

Samen maken we het verschil

Bij MediReva ondersteunen we al meer dan 40 jaar zorgprofessionals en patiënten als het gaat om wondzorg. We zijn ons ervan bewust dat wondzorg om een nauwe samenwerking vraagt binnen de zorgketen. Centraal staat dat zo spoedig mogelijk een behandelplan opgesteld en uitgevoerd wordt.

Hulpmiddelen in consignatie

MediReva biedt de mogelijkheid van hulpmiddelen in consignatie. De hulpmiddelen die in deze consignatievoorraad worden opgenomen, worden in overleg met de verantwoordelijke zorgprofessional(s) van de zorginstelling vastgesteld. De hulpmiddelen zijn bedoeld om mee naar huis te geven voor het eerste gebruik in de thuissituatie. Zo kan het wondbeleid thuis direct worden gecontinueerd met het gewenste materiaal. De zorgprofessional meldt de patiënt aan in ons digitale platform MediRevaNet, vult de intake/voorschrift in en registreert de afgifte van de hulpmiddelen.
MediReva beheert deze consignatievoorraad en vult deze periodiek aan. Wel zo makkelijk.

Negatieve druktherapie illustratie

Negatieve druktherapie

Naast wondmaterialen levert MediReva hulpmiddelen voor negatieve druktherapie in de thuissituatie. Hiervoor werken we samen met alle fabrikanten in Nederland. Van deze fabrikanten levert MediReva pompen en disposables.

De wondverpleegkundigen van MediReva bieden de zorgprofessional ondersteuning, scholing en begeleiding in de thuissituatie.

Snel en eenvoudig voorschrijven via MediRevaNet

Om het maximale uit de samenwerking te halen en jou als zorgprofessional optimaal te ondersteunen, biedt MediReva een uniek digitaal beheerplatform: MediRevaNet. Kenmerkend aan MediRevaNet is het gebruiksgemak en de gebruiksveiligheid. Niet voor niets wordt het door zorgprofessionals het snelste en meest gebruiksvriendelijke beheerplatform genoemd.

Login of maak een account aan

Je kunt op ons rekenen.

Yvonne Klassen

Regiomanager Wond Zorg
Zuid Nederland
+316 20 59 55 07

Nina de Jong

Regiomanager Wond Zorg
Noord Nederland
+316 51 76 18 61

PS. Gebruik je zelf wondmaterialen en heb je een vraag? Wij staan voor je klaar. Onze contactgegevens kun je hier bekijken.