MediReva: jouw professionele partner

Niet alleen onze klanten kunnen op ons vertrouwen, MediReva is er voor jou als zorgprofessional. Met bijna 40 jaar ervaring als leverancier, adviseur en dienstverlener op het gebied van medische hulpmiddelen, weten wij als geen ander waar zorgverleners dagelijks mee te maken hebben. Om zorgprofessionals bij te staan in hun werkzaamheden biedt MediReva de complete zorg rondom medische hulpmiddelen. Zo leveren en verhuren we hulpmiddelen, maar geven ook advies, verlenen onderhoud en inspectie én verzorgen het transport, reiniging en opslag. Tevens zijn wij ISO-gecertificeerd en dragen wij het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen (NKH).

Totaaloverzicht makkelijk online opzoeken

Via onze eigen online tool MediRevaNet heb je toegang tot een totaaloverzicht van alle hulpmiddelen die je bij ons kunt huren. Onze eigen logistieke dienst verzorgt vervolgens het transport van het product. Tijdens de huurperiode kun je te alle tijden informatie opvragen over de dagprijs, op welke locatie het hulpmiddel in verhuur is (inclusief afdeling en kamer), het aantal dagen dat het hulpmiddel in verhuur is en de tot dan toe opgebouwde kosten.

Direct inzicht in medische hulpmiddelen

Alle medische hulpmiddelen die door onze monteurs worden gekeurd, worden voorzien van een uniek nummer en een keuringssticker. Die informatie wordt ingevoerd in ons systeem en vervolgens gekoppeld aan MediRevaNet. Zo heb je direct inzicht in je medische hulpmiddelen, weet je wanneer de keuring heeft plaatsgevonden en tot wanneer de keuring geldig is. Bij de status van een hulpmiddel kan worden aangegeven of het is goed- of afgekeurd of dat het gerepareerd dient te worden.

Langetermijnonderhoudsplan opstellen

Wil je weten of en wanneer een medisch hulpmiddel aan vervanging toe is? Samen met jou stellen wij een langetermijnonderhoudsplan op, zodat je op de hoogte bent wanneer een medisch hulpmiddel aan vervanging toe is. Verder geeft MediReva je graag advies, geheel product- en merkonafhankelijk.

Samen met ZIA innoveren

In een tijd met ingrijpende wijzigingen in het zorgstelsel is stilzitten geen optie. Zorg Innovatie Atelier (ZIA) anticipeert op de veranderende omstandigheden in de zorg, door in samenwerking met andere instellingen vernieuwende technologieën te bedenken, uit te testen, door te ontwikkelen en uiteindelijk breed te implementeren. MediReva is vriend van ZIA.

Contactgegevens

Voor alle onze mobiliteitshulpmiddelen kun je terecht bij onze speciale winkels, op drie verschillende locaties. Meer informatie over deze locaties vind je terug op de pagina mobiliteit.

Voor alle aanpassingen en onderhoud aan hulpmiddelen, kun je terecht bij een van onze onderstaande locaties:

MediReva Revalidatie
Giel Duijkersstraat 5
6226 DD Maastricht
Tel. 043 – 604 92 22
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

MediReva Rolstoel Service Nijmegen
Van Peltlaan 30a
6533 ZM Nijmegen
Tel. 024 – 356 32 32
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur