Delen van kennis en ervaring

MediReva organiseert en ondersteunt diverse bijeenkomsten, trainingen en congressen. Wij kunnen je ondersteunen op het gebied van kennis en ervaring. Dit kan in samenwerking met diverse instanties.

Onderstaand een aantal voorbeelden van waarbij we je kunnen ondersteunen. Heb je een bepaalde vraag of suggestie? Neem dan vrijblijvend contact op een van de regiomanagers.

Kenniscentrum

We willen onze klanten graag het juiste product bieden, zodat zij optimaal kunnen functioneren. Het op de juiste manier gebruiken van het product is daarbij minstens zo belangrijk. We doen er dan ook alles aan om patiënten zelfredzaam te maken. Daarnaast vinden we het belangrijk om naasten, mantelzorgers of thuiszorg optimaal te begeleiden bij het gebruik van onze materialen. Dit doen we onder meer aan de hand van het MediReva Kenniscentrum en MediRevaNet.

Klik hier om een kijkje te nemen op ons kenniscentrum. Daar vind je praktische instructievideo’s, die stap voor stap laten zien hoe verschillende hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen optimaal gebruikt kunnen worden.

Symposia

MediReva sponsort jaarlijks meerdere kleine en grotere congressen. Op de volgende grotere congressen zijn wij te vinden met een eigen stand:

  • V&VN Urologie
  • V&VN Stoma
  • WCS
  • Wondcongres
  • NVD Diëtistendagen

Privacy Workshops

In het voorjaar van 2017 heeft MediReva speciale Privacy Workshops georganiseerd op verschillende locaties in Nederland. Deze workshops stonden in het teken van privacy in de zorg voor zorgprofessionals en zorgmanagers.

In heel Europa geldt vanaf 25 mei 2018 de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De AVG legt nieuwe regels op aan bedrijven voor de bescherming van persoonsgegevens. Er werd uitgebreid ingegaan op de nieuwe privacy verordening van de Europese Unie. Aan de hand van duidelijke praktijkvoorbeelden en prikkelende vragen werden belangrijke aanpassingen uit de privacywetgeving behandeld.

MediReva Symposium

Verbeter de verandering, geef kleur aan jouw zorg. Dat was hét centrale thema van het MediReva Symposium op 14 januari 2016 in TivoliVredenburg Utrecht, waar ruim 350 zorgprofessionals op afkwamen. Zij werden door diverse lezingen en een workshop geïnspireerd om te kijken naar hun eigen rol in de ontwikkelingen in de zorgsector.

In de zorg zijn nieuwe ontwikkelingen nooit ver weg. Hiermee omgaan is best lastig. Terwijl dat juist het enige is waarop je zelf invloed hebt. MediReva heeft middels het symposium een dag vol handvatten geboden die je nodig hebt om de veranderingen te omarmen en ze toe te passen op je eigen situatie. Ben je nieuwsgierig wat je hebt gemist? Of wil je het MediReva Symposium nog eens herbeleven in enkele minuten? Terugblik op een kleurrijke dag: www.medirevasymposium.nl.