Professionele dienstverlening met een persoonlijke touch

Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat ons drijft. Met resultaat: in klanttevredenheidsonderzoeken scoort MediReva gemiddeld meer dan een 9. Een cijfer waar we trots op zijn.

Je kunt op ons rekenen

Niet alleen onze klanten kunnen op ons vertrouwen, we zijn er ook voor jou als zorgprofessional. Bij MediReva kun je rekenen op:

 • een landelijke dekking met een groot team van gespecialiseerde verpleegkundigen
 • contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars
 • een speciale zorgprofessionalslijn
 • het meest gebruiksvriendelijke beheerplatform voor zorgprofessionals
 • een A-merkenbeleid in ons assortiment
 • levering van het product dat jij als zorgprofessional adviseert/bestelt
 • handige instructievideo’s over het gebruik van hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen
 • praktische handvatten bij het (ver)werken van en met privacygevoelige gegevens
 • een eigen en modern distributiecentrum van maar liefst 12.000 m²

Landelijke dekking

Van de Waddeneilanden tot Zuid-Limburg en van de Randstad tot omliggende grensgebieden bij België en Duitsland: MediReva biedt een landelijke dekking aan. Zodoende werken we met zorgprofessionals verspreid door heel Nederland.

Team van gespecialiseerde verpleegkundigen

Bij MediReva hebben we een groot team van gespecialiseerde verpleegkundigen, waar onze patiënten een beroep op kunnen doen. Is er sprake van een noodgeval of een gecompliceerde hulpvraag? Dan kun je rekenen op MediReva. Een van onze gespecialiseerde verpleegkundigen komt graag bij de patiënt thuis om te helpen. Onze verpleegkundigen zullen – als situaties daarom vragen – altijd een terugkoppeling naar betrokken zorgprofessionals geven. Zo werken we samen aan de best mogelijke zorg.

Jouw eigen MediReva-regiomanager

Bij MediReva kun je rekenen op een vast contactpersoon. Per aandachtsgebied is er een regiomanager actief bij jou in de buurt. Met vragen over onze dienstverlening, onze geboden zorg en onze producten kun je altijd bij hem of haar terecht.

Speciale zorgprofessionalslijn

Om het je makkelijker te maken, is er speciaal voor alle zorgprofessionals een telefoonlijn. Ook hier kun je rekenen op een persoonlijke benadering. Bij ons geen keuzemenu’s en lange wachttijden, maar direct een medewerker aan de telefoon. We zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur te bereiken op de volgende telefoonnummers:

 • 043 – 369 08 29 (stoma, darmspoelen, wond, continentie en retentie)
 • 043 – 369 08 26 (medische voeding)

In geval van nood zijn we 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar op ons gratis telefoonnummer 043 – 3690 820.

Voorloper in omgaan met privacygevoelige gegevens

MediReva heeft in hoge mate te maken met het verwerken van persoonsgegevens. Als zorgprofessional heb je een sleutelrol als het gaat om het invoeren van privacygevoelige gegevens. We bieden praktische handvatten om jouw werk gemakkelijker en sneller te maken. Bovendien is alles veilig en wordt privacy gewaarborgd – en dat is waar het om gaat. Neem hier een kijkje op ons speciaal ontworpen Privacy-website.

Gemakkelijk besteld, snel bezorgd

Bestellen bij MediReva kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. Zorgprofessionals kunnen hiervoor terecht op MediRevaNet. Op werkdagen kun je tijdens kantooruren ook gebruik maken van de zorgprofessionalslijn. Vervolgbestellingen regelen patiënten zélf, op de manier die voor hen het prettigst is:

 • Via onze website: Mijn MediReva
 • Via onze bestelapp (gratis te downloaden in de Apple App Store of Google Play Store)
 • Via het telefoonnummer 043 – 3690 820.

Al onze bestellingen worden discreet verpakt, voordat ze bij ons de deur uitgaan.

Plaatst een patiënt een bestelling op een werkdag vóór 17.00 uur, dan wordt deze doorgaans de volgende dag gratis thuisbezorgd door PostNL. Dit geldt ook voor bestellingen die op vrijdag worden doorgegeven.