Lifestyle

BN’ers worden mantelzorgers

Vertel / ZIEN: tv-programma ‘Zorg uit handen’ Gepubliceerd op 30 september 2019 Als mantelzorger heb je eigenlijk nooit ‘vrij’. Laat staan tijd om op vakantie te gaan. In het veelbesproken tv-programma ‘Zorg uit handen’ krijgen mantelzorgers de kans tot rust te komen. Hun zorgtaken worden namelijk tijdelijk overgenomen door Bekende Nederlanders.
Mantelzorger zijn kan behoorlijk veel van je vragen, zo laat ‘Zorg uit handen’ zien. Zes Bekende Nederlanders nemen in dit tv-programma tijdelijk de dagelijkse zorgtaken van mantelzorgers over. Ze ontfermen zich voor een paar dagen over de zorgvrager. Terwijl de BN’ers aan het werk zijn, kunnen de mantelzorgers een paar dagen tot rust komen. Zij genieten van een welverdiende – en zeer zeldzame – vakantie.
Openhartige en confronterende gesprekken. Presentator Johnny de Mol en theatermaker/zanger Stef Bos waren al in het programma te zien (Klik hier om terug te kijken.) En zoals je kunt zien, blijkt de zorgzaak veel BN’ers niet in de koude kleren te zitten. Ze ervaren aan de levende lijve hoe intensief én urgent mantelzorg kan zijn. Maar het levert echter ook mooie ervaringen op, net als openhartige en confronterende gesprekken. Een echte must see!
Aanstaande maandag 30 september om 22.10 uur is de vijfde aflevering van ‘Zorg uit handen’ te zien op NPO 1. Mis het niet!