Vertel / 6 leuke winterse activiteiten voor binnen Gepubliceerd op 26 november 2021 Even geen zin om naar buiten te gaan waar het koud en druilerig is? Geen probleem in de winter hoef je je ook binnen niet te vervelen. Met deze 6 tips kom jij de winter wel door.
Tip 1: een avondje bioscoop
Tijd voor een heerlijk avondje uit in het donker, want er zijn weer een hoop films om naar uit te kijken. Wat denk je van deze kaskrakers van eigen bodem?

Alles op tafel
In Alles op tafel spelen zeven goede vrienden een spel tijdens een etentje, waarbij de onderlinge spanning al snel stijgt. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen ze elkaar echt?

Zwanger & Co
Empty-nest syndroom, spermadonor, tweede leg. In Zwanger & co komen alle vormen én uitdagingen van het ouderschap aan bod.

De openbaring
In De Openbaring trekt een man tijdens de eerste lockdown bij zijn moeder in om haar te verzorgen en beschermen. Hij raakt in de ban van een complottheorie en draait langzaam door.

Tip 2: workshop stylist in één dag
Is het tijd voor nieuwe kleuren op de muur of kan jouw woonkamer wel een update gebruiken? Met de woonworkshop ‘interieurstylist in één dag’ leer je tips & tricks over het (re)stylen van een ruimte en weet je hoe je met een groot of klein budget je huis een make-over geeft. Bij Studio Concepterie boek je al een workschop vanaf twee personen in de studio, bij jou thuis of op een locatie naar keuze.
Tip 3: bezoek een musical
In het prachtige nieuwe Afas theater in Leusden bekijk je de voorstelling 14 de musical. Een bijzondere musical over de grootste Nederlandse voetballer allertijden: Johan Cruijff. Het is allesbehalve een standaard musical. Zo zingt de hoofdrolspeler geen noot, schallen er gitaarsolo’s en zelfs gabberhouse door het theater. Een musical in lijn met de voetballegende, wars van alle regels.
Tip 4: Speel een spelletje
Een spelletje dat wel in deze tijd past is het familiebordspel Pandemie. In dit spel zijn vier dodelijke ziektes uitgebroken over de wereld. Jij vormt samen met je teamgenoten een eliteteam en reist de wereld over om de infecties in te dammen en om kennis op te doen om een medicijn te ontwikkelen. Lukt het jou om de mensheid te redden?
Tip 5: Bereid een winters gerecht
Snert, stamppot of stoofvlees, heerlijke winterse gerechten. Maar wil je wel eens wat anders kies dan voor een avondje bourgondisch genieten met een kaasfondue. Bij versekaasfondue.nl maken ze het je helemaal makkelijk. Hier kun je dagelijks verse kaas van restaurantkwaliteit bestellen. Even opwarmen, dippers klaar zetten en genieten maar.