Lifestyle

Wat heeft 2022 voor jou in petto?

Vertel / Wat heeft 2022 voor jou in petto? Gepubliceerd op 30 december 2021 Is dit het jaar voor nieuwe uitdagingen, houd je relatie stand of kom je de liefde van je leven tegen? Lees het in de jaarhoroscoop. Klik op jouw sterrenbeeld en ontdek wat 2022 jou te bieden heeft.

Steenbok

Het zou wel eens een mooi jaar voor je kunnen worden, Steenbok. De banden met je familie zijn goed en worden alleen maar beter. Bovendien wordt dit hét jaar om je huis te veranderen. Je zult merken dat het allemaal vrij soepel gaat. Probeer dit jaar meer los te laten en leer te accepteren dat goed ook goed genoeg is. Je zult zien dat de wereld er dan een stuk vrolijker uitziet.

Op je werk zou je dit jaar zomaar eens onverwacht succes kunnen boeken. Wees dan wel resoluut: heb je eenmaal een knoop doorgehakt, kijk dan niet meer achterom en blijf bij je keuze. Wees je ervan bewust dat je meer kunt dan je denkt.

In de liefde kun je soms wat nonchalant zijn, maar neem je relatie alsjeblieft niet voor vanzelfsprekend. Werk eraan en je zult gelukkiger zijn dan ooit. Er dienen zich dit jaar veel kansen aan op liefdesgebied, ook voor singles. Wees niet te kritisch (de perfecte partner bestaat namelijk niet) en geef je date een tweede of derde kans. De kans dat je dan aan het einde van het jaar geen single meer bent, is heel groot.

Waterman

Het afgelopen jaar was niet gemakkelijk voor je, Waterman. Maar gelukkig is 2022 je beter gezind. Een nieuw jaar, een nieuw leven. Er staat veel te veranderen voor je. Maar onthoud goed: wat er ook gebeurt, vertrouw op jezelf.

In je werk snak je naar verandering, maar sluit geen deuren voor er een andere deur open is gegaan. Neem sowieso geen overhaaste beslissingen, want er doen zich nieuwe kansen voor. Blijf wel realistisch en denk goed na voor je in iets nieuws duikt.

In de liefde wil je je partner wel eens vergeten. Je hebt je handen vol aan je werk, je hobby’s en hebt eindelijk weer eens tijd voor jezelf. Dat mag ook na al die tijd die je in anderen hebt gestoken, maar vergeet niet dat in een relatie moet blijven investeren. Als je dat doet, kun je alles aan in 2022. Ben je single dan verlang je eens te meer naar een partner die je ruimte geeft. Vergeet dat tijdens het daten niet, maar schrijf je dates niet te snel af. Vooral de gevoelige types niet. Zij zijn empatischer en sterker en dat past bij jou.

Vissen

Wat heb jij het afgelopen jaar hard gewerkt. Hiermee heb je de basis gelegd voor succes. Het jaar 2022 wordt voor jou een top jaar met veel mooie, nieuwe kansen. Je bent ook assertiever geworden en dat levert je veel respect op.

In je werk is een goede werk-privébalans belangrijk. Al dat harde werken,  maakt je geliefd maar kan er ook voor zorgen dat je te veel van jezelf vraagt. Geef daarom duidelijk aan waar je grenzen liggen en accepteer dat je niet alles kunt.

In de liefde is alles rozengeur en maneschijn. Op een enkele kleine hindernis na, zijn er geen problemen. Je gaat een rustig jaar tegemoet. Wees er wel op bedacht dat je partner misschien wat meer passie zou kunnen verlangen. Let dus goed op de signalen en doe er iets mee. Ook voor single Vissen verloopt het jaar rustig. Dus als je actie wilt, zul je zelf initiatief moeten nemen.

Ram

Je hebt al een tijdje de wind in je rug en dat blijft ook in het nieuwe jaar zo. Je bent nuchter, sterk en straalt kracht uit. Maar ook jij kan af en toe wel een arm om je heen gebruiken. Doe je dan ook niet stoerder voor dan je bent.

Op je werk kun je dit jaar wel eens met veranderingen te maken krijgen. Wees eerlijk tegenover jezelf en wees realistisch. Meer salaris is uiteraard mooi, maar alleen als je het werk ook echt leuk vindt en het de extra uren waard is.

In de liefde waait er een lekkere frisse wind door je relatie. Hierdoor neemt de wederzijdse aantrekkingskracht toe en nemen de woordenwisselingen af. Maar vergeet niet dat een ruzietje op z’n tijd erbij hoort en dat het voor verdieping in je relatie kan zorgen. Single Rammen vinden dit jaar ook de liefde. Be prepaired, want het gebeurt waarschijnlijk op een moment waarop je het niet verwacht.

Stier

Het jaar 2022 wordt jouw jaar. Je kunt een hoop veranderingen verwachten, maar pas op dat je je niet te veel laat meeslepen. Je enthousiasme zou je dan duur kunnen komen te staan.

Op je werk doe je er ook goed aan om niet al te grote risico’s te nemen. Laat je ook vooral niet onder druk zetten. Niet door je werkgever, je collega’s en ook niet door buitenstaanders. Vertrouw vooral op je gevoel. Geef de voorkeur aan de lange termijn en staar je niet blind op tijdelijke oplossingen.

In de liefde kunnen twijfels de kop opsteken. Stel je kwetsbaar op en durf te zeggen wat je wilt. Als je open en eerlijk bent in de liefde kan 2022 een heel mooi jaar worden. Single Stieren vragen zich af waarom ze nog vrijgezel zijn. Om jouw ware liefde te ontmoeten, moet je vertrouwen op je intuïtie. Je gevoel vertelt je wanneer je de ware tegen het lijf loopt.

Tweelingen

Opgelet Tweeling, het zou wel eens een heftig jaar voor je kunnen worden. Wellicht had je op een beetje rust gehoopt, maar voorlopig is dat nog niet aan de orde. Maar maak je geen zorgen, met jouw sociale vaardigheden en flair sla je je er wel doorheen.

Op je werk voel je een beetje een sleur. Maar als je deze sleur proactief aanpakt, dan zul je zien dat er mogelijkheden zijn. Sterker nog het zal nieuwe kansen bieden. Kansen die je met beide handen aangrijpt. Maar pas op, want voor je het weet, is ook hier de rust ver te zoeken.

In de liefde is je gedrag moeilijk te voorspellen en dit kan zorgen voor irritaties tussen jou en je partner. Wanneer je meer empathie toont, zul je zien dat je relatie weer een boost krijgt. Single Twins hebben het naar hun zin, maar ook voor hen ligt de liefde op de loer.

Kreeft

Het afgelopen jaar is roerig geweest voor de kreeft. Er is veel veranderd in je leven en in sommige opzichten is dat niet een verbetering. In 2022 zou het de andere kant op kunnen gaan. Pak de draad weer op en stippel een plan uit. Houd je doel voor ogen en laat je niet afleiden.

Op je werk word je regelmatig voor het blok gezet. Er worden namelijk dingen van je gevraagd – en misschien verwacht – die je gewoon (nog) niet aankunt. Zorg dat je sterk in je schoenen staat en niet over je heen laat lopen. Nee is ook een antwoord.

In de liefde wordt alles stukje bij beetje weer beter. Na een roerig jaar kom je in rustiger vaarwater. Er is misschien wel ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. De vrijgezelle Kreeften gaan op zoek naar liefde. Stel je bij potentiële liefdeskandidaten niet te afhankelijk op, dan komt liefde om de hoek kijken.

Leeuw

In 2022 lijk jij alles aan te kunnen, Leeuw. Met jouw gebruikelijke enthousiasme stort je je vol overgave in allerlei avonturen. En dat gaat je goed af, maar vergeet niet ook naar de mening van anderen te luisteren. Het kan je anders zo maar duur komen te staan als je de goede raad van een familielid of vriend negeert.

Op je werk wordt het een roerig jaar. Er komen nieuwe kansen op je pad en als dit niet het geval is dan creëer je ze zelf. Bij al deze veranderingen komen ook twijfels om de hoek kijken. Houd het hoofd koel en overdenk de situatie, dan komt het allemaal goed.

In de liefde vergaat het je dit jaar ook tumultueus. Je doet alles voor je partner, maar verwacht dat hij of zij dit ook voor jou doet. Dat levert veel discussie op, wat kan uitmonden in flinke ruzies. Accepteer je partner zoals hij/zij is en laat je verwachtingen los. Je zult zien dat jullie elkaar dan meer waarderen. De single Leeuw is stoer en laat niet het achterste van de tong zien. Laat die trotse houding los en geef toe dat je naar een partner verlangt. Je zult zien dat het werkt.

Maagd

Een Maagd is een doorzetter en die eigenschap komt je dit jaar goed van pas. Je hebt je doorzettingsvermogen nodig om daar te komen waar je wil. Ook zul je meermaals een beroep op je flexibiliteit moeten doen. Als dat lukt, dan kan 2022 een heel mooi jaar worden.

Op je werk heb je het prima naar je zin. Op wat aanvaringen met collega’s na, maar je zult zien dat je daar achteraf nog best om kunt lachen. Let wel op dat je perfectionisme niet tegen je gaat werken. Wees een beetje lief voor jezelf en je collega’s.

In de liefde loopt alles op rolletjes. Jullie voelen én vullen elkaar goed aan. Toch zal het niet alleen maar rozengeur en maneschijn zijn. Je houdt niet van ruzie, maar loop er niet voor weg. Laat zien dat je luistert en hoort wat je partner nodig heeft. Voor singles zijn er volop kansen. Blijf dus niet op die bank plakken, ga erop uit en ga die veelbelovende flirt niet uit de weg.

Weegschaal

Je hebt het wellicht al vaker gedacht, maar dit jaar is het echt waar: dit wordt jouw jaar! Dit betekent wel dat je open moet staan voor verandering, zonder dat je meteen afscheid neemt van het oude vertrouwde. Geef jezelf de tijd om in nieuwe dingen te groeien.

Op je werk voel je je als een vis in het water. Toch kan het dit jaar gaan kriebelen om eens wat anders te gaan doen. Verander je niet, dan doe je er goed aan je wat meer bescheiden op te stellen. Laat anderen in hun waarde en geef eens een compliment. Je zult zien, dat doet wonderen.

In de liefde gaat het even wat minder. Je hebt helaas regelmatig ruzie met je partner. Je weet toch dat je het niet altijd met elkaar eens hoeft te zijn? Als je dat accepteert en elkaar de ruimte geeft, dan kan het alsnog een romantisch jaar worden. Single Weegschaal, geloof in jezelf. Je bent charmant en mag er zijn. Nu moet alleen jij daar ook nog in geloven. Als dat lukt, zul je zien dat ook anderen je zien staan.

Schorpioen

Dit wordt een productief jaar voor de Schorpioen. Je creativiteit komt weer helemaal tot bloei en dat doet je ogenschijnlijk goed. Eindelijk weer een beetje leven in de brouwerij, ook daar knap je van op.

Op je werk is er ook van alles in beweging. Na een rustige tijd is de verveling nu ver te zoeken. Laat je niet uit je evenwicht brengen door mogelijke problemen, maar ga ze te lijf als uitdagingen. Je zult zien dat je er dan uiteindelijk sterker uitkomt.

In de liefde zul je de nodige hobbels moeten nemen. Je zult dit jaar hard moeten werken aan je relatie. Na een ruzie trek jij je het liefste terug, maar je partner begrijpt dit niet. Blijf met elkaar praten, desnoods met een relatiecoach. Een Schorpioen wordt niet snel verliefd, daarom ben je waarschijnlijk ook nog single. Geef eens wat meer mensen de kans wat van zichzelf te laten zien, wie weet voel je dan de vlinders weer fladderen.

Boogschutter

2022 ziet er veelbelovend uit voor je, Boogschutter. Afgelopen jaar was een tijd van zaaien en het ziet er naar uit dat je komend jaar kunt gaan oogsten. Dit geeft je een energiek en blij gevoel. Dit zijn jouw verdienste, dus geniet er vol van.

Op je werk heb jij het heft in handen, vergeet dat niet. Net als in je privéleven voel je je heel energiek, maar pas op dat het je niet te veel wordt. Als de uitdagingen te groot worden, kun je makkelijk over je grenzen heen gaan. Sta open voor advies en accepteer een helpende hand als die geboden wordt.

In de liefde ben je een vermakelijke partner. Je steunt je partner waar nodig, maar dit jaar raakt je geduld soms op. Tel af en toe tot tien voor je reageert en zet je over kleine irritaties heen. Bespaar je energie liever voor andere dingen. Ook single Boogschutters moeten leren niet te snel te oordelen. Sta open voor anderen en houd niet star aan je eigen visie vast.