Lifestyle

Een stoma én passende zwemkleding? Het kan met Matéma

1. Opmeten en stof uitzoeken
“Het begint meestal bij mijn atelier aan huis. Juist door die huiselijke sfeer hoop ik mijn klanten meer op hun gemak te stellen. Allereerst neem ik zorgvuldig de maten op. Vervolgens worden de wensen doorgesproken en zoeken we samen een passende stof en ontwerp uit. Iedere vrouw of man is anders én uniek, dat is ons uitgangspunt. Er is dan ook veel mogelijk!”

2. Aan de slag met het ontwerp
“Vervolgens maak ik een patroon en ga ik aan de slag met het ontwerp. Ik heb vele ontwerpen die ik in veel verschillende stoffen kan uitvoeren. Zo heb ik broekjes die tot de navel komen, zodat de stoma bedekt wordt. Voor dames kies ik vaak voor verfraaiingen als gerimpelde stukjes, een leuk detail of mooie print. Zodat het niet opvalt dat er een stomazakje onder zit. En voor mannen maak ik hogere zwembroeken, deze zijn niet op de markt.”

3. Laatste passessie en afhalen
“Binnen twee à drie weken is de bikini, badpak of zwembroek op maat klaar. En het kan bij mij thuis worden afgehaald of kan het worden verstuurd. Voordat het wordt meegegeven, vindt er nog een passessie plaats. En kijken we samen of alles goed past. Is dit het geval? Dan houdt niks je meer tegen om lekker te zonnebaden en te zwemmen met je stoma!”

Benieuwd wat Wilma voor jou kan betekenen? Kijk dan op www.matema.com.