Lifestyle

8 x ontspannen

Vertel / Ontspannen doe je zo (volgens jou!) Gepubliceerd op 05 juli 2019 Tijd voor jezelf is heel belangrijk. Door elke dag bewust wat ‘me-time’ in te plannen en te ontspannen voel je je direct positiever en vrolijker. En kun je er weer vol energie tegenaan. Olga, Nicole en Francoise vertelden hun ideale manier om te ontspannen aan Vertel…:
Tip van Françoise: “Let op je ademhaling. Al sta je er maar één minuutje bij stil. Bij mij werkt dat goed. Vooral voor ik ga slapen: dan focus ik mij volledig op rustig in- en uitademen. Daardoor raak ik zo ontspannen dat ik eigenlijk direct in slaap val. Combineer dat met fris gewassen lakens en droom zacht!”

Tip van Nicole: “Zomaar de tijd nemen voor een kop koffie met een heerlijke bonbon. Relaxen in bad. Tuinieren. Of gewoon een goed boek lezen. Dat lijkt niks bijzonders, maar neem hiervoor eens écht de tijd. Dat geeft mijn dag altijd ontspanning én een beetje zon.”

Tip van Olga: “Mijn manier om te relaxen? Ik ga naar mijn allerliefste zoon die inmiddels op zichzelf woont. Als het even kan een heel weekend, zodat ik gezellig kan blijven slapen en helemaal kan ontspannen. Vooral in een stressvolle periode geeft mij dat weer energie.”

5 extra ontspantips
In het vrolijke boekje ‘Doe elke dag iets om te ontspannen’ staan 365 ideeën voor qualitytime met jezelf. Deze tips geven je een stoot energie, zorgen voor inspiratie of een glimlach op je gezicht. Nicole, Olga en Françoise ontvangen een exemplaar van ons. 5 tips uit dit boekje voor jou:
  • Ga van de glijbaan (in een zwembad of speeltuin in de buurt)
  • Loop eens naar je werk/sport/leesclub
  • Bezoek een open huis
  • Trek vandaag gekke sokken aan
  • Kook je favoriete maaltijd (ook al is het maandag)

‘Doe elke dag iets om te ontspannen’ kost € 12,99 en is uitgegeven door BBNC Uitgevers 

Wat doe jij om te ontspannen? Log in en vertel jouw manier(en) om te relaxen.