Lifestyle

De MediReva Zomerhoroscoop

Vertel / De MediReva Zomerhoroscoop Gepubliceerd op 09 juli 2021 Wat hebben de sterren deze zomer voor jou in petto? Je leest het in de MediReva Zomerhoroscoop.
Steenbok (23 december – 20 januari)
Jouw zomer staat in het teken van familie en vrienden. Jij bent de steun voor hen die het moeilijk hebben. Werk komt later. Vrije dagen zijn ook echt vrij!
Waterman (21 januari – 18 februari)
Er staat je een avontuurlijke zomer te wachten. Je onderneemt van alles, alleen of met vrienden. Maar vergeet niet ook af en toe een beetje rust te pakken.
Vissen (19 februari – 20 maart)
Romantiek all over. Geniet van je vakantieliefde of verstevig de band met je geliefde. Maar vergeet niet: er zijn meer mensen dan alleen de liefde van je leven.
Ram (21 maart – 20 april)
Pak deze zomer wat meer me-time, je hebt het nodig. Kijk ook goed naar je vriendengroep, passen ze nog bij je? Het is tijd voor verandering.
Stier (21 april – 21 mei)
Je krijgt deze zomer te maken met verandering en dat zal je goed doen. Ga ook eens op avontuur met een Waterman. Normaal botsen jullie misschien, maar deze zomer niet.
Tweelingen (22 mei – 21 juni)
Je staat niet graag in de schijnwerpers, maar deze zomer gebeurt dat toch. Het komt goed en beloon jezelf daar ook af en toe voor. Vertrouw hierbij ook op anderen.
Kreeft (22 juni – 23 juli)
Deze zomer brengt je geluk. Probeer eens wat nieuws uit en je zult zien dat het een succes wordt. Spreek voor een extra boost af met vrienden die je niet zo vaak ziet.
Leeuw (24 juli – 23 augustus)
Het wordt een enerverende zomer, zowel op werk- als liefdesgebied. Je sluit nieuwe vriendschappen. De liefde kan wat ingewikkeld voelen, maar blijf gewoon jezelf.
Maagd (24 augustus – 23 september)
Het gaat je voor de wind deze zomer, maar pas op… De balans tussen werk en gezondheid is soms ver te zoeken. Loop dus niet te hard van stapel, ook niet in de liefde.
Weegschaal (24 september – 23 oktober)
Je hebt een belangrijke beslissing te nemen deze zomer. Neem vooral je tijd. En vergeet niet, je hoeft het niet altijd anderen naar de zin te maken.
Schorpioen (24 oktober – 22 november)
Veranderingen op de werkvloer liggen op de loer. Vergeet deze zomer familie en vrienden niet en zorg dat je je veilig en verzorgd voelt, dan wordt het een mooie zomer.
Boogschutter (23 november – 22 december)
Wees niet bang, Boogschutter. Durf nieuwe relaties aan te gaan, durf verliefd te worden en durf creatief te zijn. En durf te vragen, ook om hulp.