Lifestyle

Beste boeken voor deze zomer #must-read!

Vertel / Boekenparade Gepubliceerd op 08 juli 2021 Niets fijner dan in de zomer op je strandstoel of loungebank neer ploffen en een goed boek lezen. Weet je niet welke te kiezen? Met deze boekentips komt dat wel goed.
Voor de romanticus
Het laatste boek uit de reeks over het lieflijke bergstadje Moose Springs in Alaska met een hilarische bijrol voor een… smoorverliefde marmot! De carrière van voormalig Hollywood-ster River Lane gaat bergafwaarts. Vastbesloten om opnieuw te beginnen, achter de camera deze keer, neemt ze een documentaire op over Moose Springs. Dat zou niet moeilijk moeten zijn, maar de bewoners moeten niks hebben van River.

Droomuitzicht, Sarah Morgenthaler, € 15,99 A.W. Bruna

Voor de non-fictiefan
Auteur Lutske Bonsma interviewde paralympisch kampioen Bibian Mentel in 2017 en 2018 en schreef het boek Leef. Nadat bekend werd dat Bibian in februari was uitbehandeld, volgden nieuwe interviews die zijn vastgelegd in deze herziende uitgave. Ontroerend, openhartig en motiverend. Want als er één ding is dat Bibian nog altijd via dit boek doet, is het mensen motiveren om te kiezen voor het leven en het maximale uit jezelf te halen.

Leef, Bibian Mentel, € 21 Splint Media

Voor de mysterieliefhebber
Luca Wolf en Emma Reich zien op een mistige winterochtend het achttiende-eeuws zeilschip Orakel bij de duinen liggen. Emma gaat het luik van het schip binnen en verdwijnt, voorgoed. Niet veel later zijn er elf mensen verdwenen en staan de geheime diensten voor een raadsel. Het schip blijkt een voorbode te zijn van iets onheilspellends…

Orakel, Thomas Olde Heuvelt, € 20,99 Uitgeverij Boekerij

Voor de thrillerfanaat
In dit tweede deel van bestsellerauteur David Baldacci over de Amerikaanse privédetective Aloysius Archer belandt hij samen met de mysterieuze danseres Liberty Callahan in een politiek wespennest waarin een schatrijke familie, een nachtclub en een geheimzinnige militaire installatie de hoofdrollen spelen.

Dodelijk spel, David Baldacci, € 22,99 A.W. Bruna

Winnen!
We geven 3x beide delen van de Aloysius Archer-reeks weg. Kans maken? Mail je adresgegevens vóór 31 augustus 2021 naar vertel@medireva.nl o.v.v. zomerkriebels.