Software Developer
 • Maastricht
 • 40 uur p/week
 • 3167 - 5015
Solliciteren

Software Developer

 • Maastricht
 • 40 uur p/week
 • 3167 - 5015

In het kort

Als Software Developer bij MediReva ben je de creatieve brein achter de ontwikkeling en implementatie van geavanceerde softwareoplossingen. Vanaf het allereerste ontwerp tot de daadwerkelijke implementatie, speel je een sleutelrol in het maken van onze software dromen werkelijkheid.

 

Wat ga je doen?

In de functie van Software Developer ben je niet alleen bezig met het bouwen van iets nieuws, maar ook met het finetunen van wat al bestaat. Het upgraden en onderhouden van bestaande softwareapplicaties is net zo belangrijk. Hierbij zorg je ervoor dat alles soepel draait en voldoet aan de laatste eisen.

Samenwerking staat hoog in het vaandel. Je bent constant in gesprek met teamleden en belanghebbenden om de technische aspecten te doorgronden. Samen zoek je naar slimme oplossingen die aansluiten bij wat de organisatie nodig heeft.


Natuurlijk willen we dat alles tip-top werkt, en daar komt jouw talent voor testen en valideren om de hoek kijken. Door grondige tests uit te voeren, borg je de kwaliteit van de software, zodat gebruikers altijd kunnen rekenen op uitstekende prestaties.


En laten we niet vergeten: de papieren kant van de zaak. Het documenteren van code en technische specificaties is niet alleen een must, maar ook een manier om een helder spoor achter te laten voor je collega’s en voor toekomstige ontwikkelingen.

Alsof dat nog niet genoeg is, ben je ook een beetje een tech detective. Je spit nieuwe technologieën en methodologieën uit, op zoek naar manieren om onze ontwikkelingsprocessen naar een hoger niveau te tillen. Dat continue onderzoek maakt dat we altijd up-to-date blijven in de wervelende wereld van softwareontwikkeling.

 

Wat vragen wij?

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Informatica, Software Engineering of een vergelijkbare studie;
 • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie; 
 • Kennis en ervaring van php/.net/bash/linux voor  backend en infra;
 • Kennis en ervaring van javascript html css voor frontend; 
 • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief in teamverband te werken.

 

Wat bieden wij?

In 2022 heeft MediReva een overname ondergaan door Bosman, dat onderdeel is van de Asker Healthcare Group. Sinds februari 2023 zijn Bosman en MediReva nauw met elkaar verbonden en werken ze intensief samen op verschillende vlakken. Deze samenwerking heeft geleid tot de bundeling van de HR-teams van Bosman en MediReva, die nu als één team opereren om zowel ons eigen team als de organisatie verder te ontwikkelen.

Bij Bosman-MediReva streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin je de vrijheid hebt om kansen te signaleren en jouw visie wordt gewaardeerd. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bieden een marktconform salaris tot een max van € 5015,00, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast voorzien we in uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals aantrekkelijke kortingen op sportactiviteiten en een solide pensioenregeling. Bovendien staat er dagelijks vers fruit en heerlijke soep voor je klaar in onze bedrijfskantine.

 

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in de vacature van Developer? Dan kijken we ernaar uit om jouw CV en motivatie te ontvangen via het sollicitatieformulier. Als we even enthousiast zijn als jij, nodigen we je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek met teamleider Mitch Rouwette en een collega developer. Bij een positieve eerste ontmoeting volgt er een vervolggesprek. Als alle partijen na dit gesprek nog steeds positief zijn, stellen we een arbeidsvoorwaardelijk voorstel op en hopen we je snel als nieuwe collega te verwelkomen.

Solliciteren
Vragen? Neem contact op met

Telefoon    06 187 22 637
E-mail    recruiterkim@medireva.nl