Low Code Developer
  • Maastricht
  • 32-40 uur p/week
  • 3167 - 4500
Solliciteren

Low Code Developer

  • Maastricht
  • 32-40 uur p/week
  • 3167 - 4500

In het kort

Ben jij een gedreven Low Code Developer met een passie voor het creëren van innovatieve en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij MediReva hebben we een stimulerende omgeving gecreëerd waarin we de grenzen van technologische mogelijkheden willen verleggen. Als Low Code Developer ben je cruciaal in het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van robuuste softwareapplicaties binnen het Mendix platform, zowel aan de front-end als aan de back-end.

Wat ga je doen?

Als Low Code Developer speel je een cruciale rol in het ontwikkelingsproces van onze applicaties. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van Mendix-applicaties volgens de specifieke vereisten van onze gebruikers en de functionele specificaties die zijn vastgesteld. Dit betekent dat je niet alleen technische expertise moet hebben, maar ook een goed begrip moet hebben van de behoeften van onze stakeholders.

Door nauw samen te werken met verschillende belanghebbenden binnen ons bedrijf, zoals gebruikers, managers en andere ontwikkelaars, zul je in staat zijn om de behoeften van de gebruiker volledig te begrijpen en effectieve oplossingen te bieden die aan deze behoeften voldoen. Communicatieve vaardigheden en het vermogen om te luisteren naar de wensen en zorgen van stakeholders zijn daarom essentieel voor succes in deze rol.

Naast het ontwikkelen van nieuwe applicaties, zul je ook verantwoordelijk zijn voor het testen van deze applicaties om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen en functionele vereisten. Dit vereist een grondige kennis van testmethodologieën en het vermogen om problemen snel en efficiënt op te lossen.

Na implementatie is het belangrijk dat onze Mendix-applicaties regelmatig worden onderhouden en geüpdatet om optimale prestaties en functionaliteit te behouden. Dit omvat het identificeren en verhelpen van bugs, het implementeren van verbeteringen en het aanpassen van de applicaties aan veranderende behoeften.

Tot slot is het documenteren van ontwikkelde applicaties en processen van cruciaal belang voor het succesvol beheren en onderhouden van onze systemen op de lange termijn. Door gedetailleerde documentatie te verstrekken, zorgen we ervoor dat ons team op de hoogte blijft van alle aspecten van de ontwikkelde applicaties en dat eventuele wijzigingen of updates gemakkelijk kunnen worden doorgevoerd.

 

Wat vragen wij?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent een Low Code Developer, bekend met de basistechnieken van een web-applicatie;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van Mendix, of je bent bereid om deze kennis op korte termijn op te doen;
  • Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief in teamverband te werken.

 

Wat bieden wij?

Bij Bosman-MediReva streven we ernaar een werkomgeving te creëren waarin je de vrijheid hebt om kansen te signaleren en jouw visie wordt gewaardeerd. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en bieden een marktconform salaris, afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Daarnaast voorzien we in uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals aantrekkelijke kortingen op sportactiviteiten en een solide pensioenregeling. Bovendien staat er dagelijks vers fruit en heerlijke soep voor je klaar in onze bedrijfskantine.

 

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in de vacature van Low Code Developer? Dan kijken we ernaar uit om jouw CV en motivatie te ontvangen via het sollicitatieformulier. Als we even enthousiast zijn als jij, nodigen we je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek met teamleider Mitch Rouwette en een collega uit het team. Bij een positieve eerste ontmoeting volgt er een vervolggesprek. Als alle partijen na dit gesprek nog steeds positief zijn, stellen we een arbeidsvoorwaardelijk voorstel op en hopen we je snel als nieuwe collega te verwelkomen.

Solliciteren
Vragen? Neem contact op met

Telefoon    06 187 22 637
E-mail    recruiterkim@medireva.nl