Bereikbaarheid Klantenservice
Wij krijgen momenteel meer telefoontjes van klanten die een extra bestelling willen plaatsen of vragen hebben over de beschikbaarheid van producten. Dat kan betekenen dat je wat langer moet wachten voordat je een van onze medewerkers aan de telefoon krijgt. Om snel een bestelling te plaatsen kun je ook gebruikmaken van Mijn MediReva of onze bestelapp (gratis via App Store of Google Play Store). Op www.medireva.nl/bestellen lees je er meer over.

Extra materiaal bestellen niet nodig
Er komen steeds vaker vragen van klanten met het verzoek of MediReva extra materiaal wil leveren voor de zekerheid. Wij begrijpen deze bezorgdheid en de onrust die deze situatie met zich meebrengt. Echter hoef je je geen zorgen te maken over de levering van materialen. Wij hebben voldoende voorraad in ons distributiecentrum, dat kun je ook zien in onderstaande video.

Levertijd
De veiligheid van onze medewerkers staat voorop. Daarom zijn de werktijden in ons Distributiecentrum verruimd. Dat doen we zodat er niet te veel mensen in dezelfde ruimte aanwezig zijn en ze voldoende afstand van elkaar kunnen houden. Hierdoor kunnen we de continuĂŻteit van onze bedrijfsvoering waarborgen. Ook PostNL heeft maatregelen getroffen om op een verantwoorde wijze pakketten te bezorgen. Deze maatregelen kunnen, in combinatie met een verhoogd aantal telefoontjes en bestellingen, leiden tot een langere levertijd. Houd rekening met 1 tot 3 werkdagen. Wij verzoeken je daarom vriendelijk om tijdig te bestellen en je normale bestelpatroon aan te houden.

Avondklok geen impact op bezorging van bestelling
De avondklok die wordt ingesteld vanaf zaterdag 23 januari tot en met 2 maart van 21.00 tot 04.30 uur, heeft geen invloed op de bezorging van je bestelling. PostNL mag blijven bezorgen, ook in de avonduren. Je bestelling wordt dus gewoon geleverd zoals je gewend bent. Uiteraard staat veiligheid voorop en bezorgt PostNL pakketten contactloos en houden bezorgers 1,5 meter afstand.

Afhaalpunt Maastricht open en Gronsveld tijdelijk gesloten
Wil je je je bestelling zelf ophalen? Dat is mogelijk. Onze balie in ons hoofdkantoor blijft geopend voor het ophalen van bestellingen. Het uitgiftepunt in ons distributiecentrum in Gronsveld is gesloten.

Hulpmiddelenwinkel wel geopend
Onze hulpmiddelenwinkel aan de Weerhuisweg is geopend. Je kunt daar terecht tijdens kantooruren. Dat is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Vragen of meer weten? Mail dan naar maastricht@hulpmiddelwereld.nl.

Leveren mondkapjes en wegwerphandschoenen
Wegwerphandschoenen zijn weer op voorraad. Let op: deze hebben een aangepaste verkoopprijs vanwege forse prijsstijgingen door het coronavirus. Mondkapjes levert MediReva niet, maar Hulpmiddelwereld.nl wel. Kijk op deze site voor meer informatie en bestel ze gemakkelijk online.

Veelgestelde vragen
Het zijn onzekere tijden zijn nu coronavirus om zich heen grijpt waardoor velen met vragen zitten rondom dit virus. MediReva wil daarom zo goed mogelijk antwoord geven op diverse veelgestelde vragen van klanten. Dat doen we in dit artikel.