Win

Mand vol cadeautjes voor mantelzorger Joke

Vertel / Mand vol cadeautjes voor mantelzorger Joke Gepubliceerd op 30 april 2018 Adrie Stes (72) kreeg na een operatie wegens darmkanker een stoma. Zijn vrouw Joke (64) helpt hem dagelijks met de verzorging daarvan. En daar is Jos maar al te dankbaar voor.

Adrie:
“Soms krijg ik een lekkage tijdens een fietstocht. Onhandig, want ik voel er niets van. Dan vind ik het fijn dat Joke dan bij me is om te helpen. Het zelf doen, blijkt lastig. Naast lekkages had ik in het begin ook last van een kapotte huid. Nu heb ik stomamateriaal met honing en gaat het eigenlijk heel goed. Mijn vrouw en ik zijn altijd samen. Ze doet heel veel voorme en daar probeer ik haar voor te bedanken. Aan het eind van elk jaar krijgt ze dan ook een grote bos bloemen. Wij zijn een hecht team. De stomaverpleegkundige die ons een keer bezig zag, was onder de indruk van onze samenwerking.”

Joke:
“Dat ik mantelzorger ben van Jos, vind ik eigenlijk heel normaal. We zijn bijna 50 jaar getrouwd, dan doe je dat. Toen hij net geopereerd was, kwam iemand van de thuiszorg zijn stoma verzorgen. Zo heb ik het geleerd. Nu hoort het er helemaal bij. ’s Ochtends ontbijten we eerst en dan verschoon ik de boel. Gelukkig is Adrie kankervrij verklaard. Daar ben ik zo blij mee! We hebben het goed samen. Of deze giftbox een verrassing was? Niet helemaal. We gebruiken dezelfde computer, dus ik had zijn mailtje al gezien. Maar dat heb ik maar niet gezegd. Want dit is natuurlijk heel lief!”
Wil jij iemand op een ludieke manier bedanken of verrassen?
Geef deze persoon dan nu op voor onze giftbox-winactie. Dat kan via vertel@medireva.nl o.v.v. giftbox. Vertel in een korte motivatie waarom juist hij/zij zo’n verwenpakket verdient. Vermeld zijn/haar contactgegevens en die van jezelf. Wie weet, kun jij iemand gaan verrassen met deze verwenbox! Als je uitgekozen wordt, nemen we contact met je op. Aan inzendingen kunnen geen rechten worden ontleend.