Win

“Superleuk, zo’n verrassing!”

Vertel / “Superleuk, zo’n verrassing!” Gepubliceerd op 30 april 2018 Annemieke Brant (40) en Ellen Geul (37) kennen elkaar van de Stoma Vereniging. Door een chronische slokdarmaandoening kan Annemieke sinds een jaar niet meer normaal eten. Voldoende reden om haar een hart onder de riem te steken!
Annemieke:
“Ik kon gewoon niet slapen van deze verrassing. Ellen heeft het zelf ook niet makkelijk en dan doet ze dít voor mij: superleuk! Door een chronische slokdarmaandoening heb ik al een jaar niet meer kunnen eten. Een aanslag op mijn sociale leven; eten staat voor mij voor gezelligheid. Maar ik ga nog steeds naar restaurants met vriendinnen, al kan ik alleen water drinken. Ik hoop dat er medicatie tegen mijn ziekte wordt gevonden. Tot die tijd is dit wat het is. Dus ik tel mijn zegeningen. Alleen ’s nachts wordt het me weleens te veel. Dan sta ik op om op het balkon te zitten. Als ik dan vogels hoor fluiten, word ik weer vrolijk. Net als van mijn vriendschap met Ellen!”
Ellen:
“Sinds Annemieke op sondevoeding leeft, gaat ze ziekenhuis in en uit en houdt ondertussen toch haar gezin draaiende. Ze heeft een hoop zorgen om haar zoon. En dan volgt ze ook nog een opleiding tot doktersassistente. Het is moeilijk om een stageplek te vinden met haar fysieke problemen. ‘Ik heb toch ook een bril,’ zegt ze laconiek tegen werkgevers, wanneer haar stoma en sondevoeding ter sprake komen. Toch gaat er ze ervoor en zit ze niet bij de pakken neer. Zó knap! Daarom verdient zij deze giftbox. Toen ik hoorde dat zij was uitgekozen, kreeg ik kippenvel. Fantastisch!”
Wil jij iemand op een ludieke manier bedanken of verrassen?
Geef deze persoon dan nu op voor onze giftbox-winactie. Dat kan via vertel@medireva.nl o.v.v. giftbox. Vertel in een korte motivatie waarom juist hij/zij zo’n verwenpakket verdient. Vermeld zijn/haar contactgegevens en die van jezelf. Wie weet, kun jij iemand gaan verrassen met deze verwenbox! Als je uitgekozen wordt, nemen we contact met je op. Aan inzendingen kunnen geen rechten worden ontleend.