Functioneel applicatiebeheerder
  • Maastricht
  • 40 uur p/week
  • tot 3 jaar werkervaring
  • 2904 - 4487
Solliciteren

Functioneel applicatiebeheerder

  • Maastricht
  • 40 uur p/week
  • tot 3 jaar werkervaring
  • 2904 - 4487

In het kort

Een verbinder tussen collega’s, onze klanten en onze applicaties, daar zijn we naar op zoek!

 

 

Wat ga je doen?

Als functioneel applicatiebeheerder vorm je de schakel tussen diverse stakeholders, waarbij je zorgt voor effectieve communicatie en samenwerking om de product doelen te bereiken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van User Stories, het managen van de Roadmap en het bepalen van de prioriteiten.

Hoe ziet een werkdag er uit?

Je start de dag met een kick-off meeting met de developers om te kijken waar we staan. Vervolgens ga je aan de slag met het verder uitwerken van de projecten. 
Hierbij kun je denken aan projecten zoals het vernieuwen van de klantportalen, doorontwikkelen van applicaties bijvoorbeeld geautomatiseerd klantaanvragen verwerken (bestelpagina en verzoeken), voorraadbeheersing en digitale gegevensuitwisseling.
Je hebt regelmatig meetings met zowel interne als externe klanten om hun wensen en behoefte op te halen. Die wensen en behoeften breng je goed in kaart en vertaal je naar de project charters. 
Indien er grote vernieuwingen in de systemen en portalen doorgevoerd zijn ben jij degene die deze test (alleen of met de eindgebruikers) en vervolgens ook presenteert bij de klanten. 

Wat vragen wij?

Om voor deze leuke vacature in aanmerking te komen is het belangrijk dat je een relevante opleiding gevolgd hebt zoals HBO ICT of Bedrijfskunde.
Daarnaast heb je aantoonbare ervaring opgedaan met stakeholder management in een rol als projectleider of productowner. 
Uiteraard beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en draai je je hand niet om voor het geven van presentaties.
Je beschikt over een analytische en resultaatgerichte houding. 
Je hebt ervaring met het werken met ERP-systemen. Tenslotte heb je bij voorkeur ervaring met het werken in Visio voor het uitwerken van proces charts. 

 

 

 

Wat bieden wij?

MediReva Revalidatie biedt je een werkomgeving waarin je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. De arbeidsvoorwaarden zijn passend en in lijn met de zwaarte van de functie.

Wij bieden uitstekende secundaire voorwaarden aan, zoals een telefoon en laptop van de zaak.
Daarnaast beschikken wij over een goede pensioenregeling, iedere dag gratis vers fruit in onze kantine en kun je sporten met korting.

 

 

 

Sollicitatie

Spreekt bovenstaande functie je aan? Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie. Het eerste kennismakingsgesprek vindt plaats met Celine Kelderman en Bram de Wilde. Klikt het van beide kanten? Dan volgt er een vervolggesprek met directe collega Cathy Starmans en een collega van HR. Ook plannen we graag nog een meeloopdag op de afdeling in, waarbij je ook kennismaakt met collega Randy met wie je veel samenwerkt. Als wij, maar zeker ook jij, nog steeds enthousiast zijn gaan we er vervolgens alles aan doen om jou toe te mogen voegen aan ons team.

Solliciteren
Vragen? Neem contact op met

Telefoon    06 187 22 637
E-mail    recruiterkim@medireva.nl