Business Process Engineer
 • Maastricht
 • 40 uur p/week
 • 3167 - 5015
Solliciteren

Business Process Engineer

 • Maastricht
 • 40 uur p/week
 • 3167 - 5015

In het kort

Ben jij een gedreven professional met een passie voor het stroomlijnen en verbeteren van (keten)processen binnen een complexe administratieve omgeving? Wil jij een sleutelrol spelen in het transformeren van bedrijfsprocessen en het implementeren van innovatieve oplossingen binnen een dynamische omgeving? En tevens bijdragen aan het verder ontwikkelen van procesmanagement binnen Bosman-MediReva? Dan ben jij wellicht de persoon die we zoeken!

 

Wat ga je doen?

Binnen Bosman MediReva zijn we momenteel bezig met het professionaliseren van procesmanagement binnen de totale organisatie. Als Business Process Engineer speel jij hierin een belangrijke rol. Als Business Proces Engineer ben je verantwoordelijk voor het identificeren, analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen binnen onze organisatie, in dit geval specifiek de processen binnen ons Zorgproces. Dit is ons primaire proces rondom verwijzingen vanuit Zorgprofessionals, leveringen van hulpmiddelen en (de verantwoording van) declaraties richting Zorgverzekeraars.
Jouw voornaamste focus ligt op het verbeteren, optimaliseren en verder automatiseren van dit proces, in samenwerking met de business. 

Je speelt een cruciale rol in het identificeren van knelpunten, het initiëren van veranderingen en het aansturen van een (multidisciplinair) team om processen effectiever te maken. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij het in kaart brengen en laten aansluiten van de interne Customer Journey op het Zorgproces. Je werkt nauw samen met diverse stakeholders binnen, maar ook buiten, de organisatie om hun behoeften te begrijpen en prioriteiten vast te stellen. Je bent in staat om deze behoeften te vertalen naar concrete plannen en kwalitatieve oplossingen, waarbij je de uitvoer ervan waarborgt.  

De functie van Business Proces Engineer biedt een unieke kans om een leidende rol te vervullen bij het verbeteren en transformeren van bedrijfsprocessen. Je zult nauw samenwerken met diverse afdelingen en stakeholders, waarbij je hun behoeften vertaalt naar concrete plannen en oplossingen, en de uitvoer ervan waarborgt. As Business Proces Engineer krijg jij de mogelijkheid om een tastbare impact te hebben voor de klant, de business en de onderliggende  processen. Juist dit maakt deze rol enorm uitdagend. 

 

 

Wat vragen wij?

 

 • HBO werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding in de richting van Bedrijfskunde, of vergelijkbaar;
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie; 
 • Een groot analytisch vermogen;
 • Je hebt ervaring met het meetbaar maken en monitoren van (keten)processen;
 • Indien je ervaring hebt met systeemimplementatie trajecten is dit een pré;
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar. 

 

 

 

Wat bieden wij?

MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. De organisatie is aan het professionaliseren en tegelijkertijd informeel met een hoge mate van collegialiteit.
We bieden je een marktconform salaris met een max van €4893,00 bruto per maand (fulltime basis), afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
Tot slot biedt MediReva een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een aantrekkelijke pensioenregeling.

 

Sollicitatie

Heeft bovenstaande jouw interesse gewekt? Vul dan het sollicitatieformulier in voorzien van je CV en motivatie. Indien wij enthousiast zijn over jou als kandidaat nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt plaats met Lennart Waelen, Manager Zorgproces en een collega van de afdeling HR. 

Solliciteren
Vragen? Neem contact op met

Telefoon    06 187 22 637
E-mail    recruiterkim@medireva.nl