Binnendienst verpleegkundige
  • Maastricht
  • 40 uur p/week
  • 3 tot 5 jaar ervaring
  • 2904 - 4487
Solliciteren

Binnendienst verpleegkundige

  • Maastricht
  • 40 uur p/week
  • 3 tot 5 jaar ervaring
  • 2904 - 4487

In het kort

Ben jij een BIG geregistreerde verpleegkundige en ben je op zoek naar een dynamische kantoorfunctie in plaats van de directe verpleegkundige zorg? MediReva levert medische hulpmiddelen op het gebied van continentie-, diabetes-, sondevoeding-, stoma- en wondzorg. Heb je hier enige ervaring mee? Dan zoeken we jou! 


Wat ga je doen?

Als binnendienst verpleegkundige binnen de afdeling klantcontact sta je voor kwaliteit, maatwerk, klantgerichtheid en een professionele aanpak.  Je staat onze klanten professioneel en vanuit jouw expertise te woord. Je denkt mee en zoekt naar passende oplossingen ten behoeve van het ontstane functioneringsprobleem. Ons doel is goede zorg te leveren binnen de kaders van onze mogelijkheden. 

Jij staat dagelijks in contact met onze klanten, zowel telefonisch als digitaal. Je voert intake- en evaluatiegesprekken, stelt functioneringsproblemen vast en volgt deze op middels de daarbij horende oplossingsrichting. Je verwerkt gegevens in het zorgdossier en voert aanvullende administratieve handelingen uit. Je geeft uitleg over en bent expert op het gebied van de hulpmiddelen die we aanbieden. Je signaleert en lost problemen op van de eerste en tweede lijn zorg en koppelt deze terug.  Hierbij handel je volgens de verpleegkundige standaard met de bijbehorende werkprocessen en richtlijnen van de organisatie. Je levert een bijdrage aan de deskundigheidsbevordering van andere collega’s  rondom het doelmatig inzetten van medische hulpmiddelen. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door interne training, literatuur en congressen.


Wat vragen wij?

Je bent een diploma A-, MBO, HBO-V of gespecialiseerd verpleegkundige;

Je hebt affiniteit met continentie-, diabetes, sondevoeding, stoma- of wondzorg;

Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als gediplomeerd verpleegkundige of specialistisch verpleegkundige;

Je beschikt over een positief kritische houding en actieve rol binnen het verpleegkundig team;

Je beschikt over goede computervaardigheden en de daarbij horende administratieve werkzaamheden;

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en sociale eigenschappen.Wat bieden wij?

Je maakt deel uit van een professioneel en leuk team verpleegkundigen. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen in de kennisgebieden van onze klantvragen met bijbehorende specialisaties. Hierin bieden wij goede begeleiding. We bieden je een marktconform salaris tussen de € 2904,00 en € 4487,00 bruto per maand (fulltime basis), afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en sportregeling. We hebben mogelijkheden om per 1 juni 2024 zowel fulltime (40u) als parttime (minimaal 24u) te starten! 

Sollicitatieprocedure

Zijn wij positief over jou als kandidaat, dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Bij dit gesprek sluit iemand van HR aan en een teamleider van de afdeling. 
Als wij positief zijn over dit gesprek en jij bent nog altijd enthousiast, volgt er een meeloopmoment. Je komt een dagdeel meekijken op de afdeling zodat je een volledig beeld krijgt van de vacature. 
Na dit meeloopmoment hebben we weer contact en als beide partijen even enthousiast zijn gaan we over tot een arbeidsvoorwaardelijk voorstel! 


Solliciteren
Vragen? Neem contact op met

Telefoon    06 187 22 637
E-mail    recruiterkim@medireva.nl