Als je een e-mail hebt ontvangen met een verzoek om te betalen voor je bestelling bij MediReva, klik dan niet op de link en ga niet in op het verzoek. Deze e-mail is niet afkomstig van MediReva, ondanks dat dit wel wordt voorgewend. Dit is een vorm van phishing. Wij verzoeken je dringend om de e-mail te verwijderen en er niet op te reageren.

 

Hoe werkt MediReva
Als je een bestelling hebt geplaatst bij MediReva, dan ontvang je een bevestiging per e-mail van PostNL waarmee je je pakket kunt volgen via Track&Trace. Wij werken uitsluitend met PostNL en vragen nooit om verzendkosten te betalen.

 

Toch ingegaan op een betaalverzoek?
Er worden steeds meer valse sms’jes, e-mails en WhatsApps verstuurd. Als je klikt op de link in het betreffende bericht, wordt je doorgestuurd naar een onbeveiligde omgeving en hebben fraudeurs de mogelijkheid om je betaalgegevens te hacken. Als je onverhoopt op een link hebt geklikt of bent ingegaan op een betaalverzoek, neem dan zo snel mogelijk contact op met je bank. Vraag om te controleren of er geld is afgeschreven van je rekening. Laat je rekening eventueel blokkeren of transacties stoppen

 

Meer weten
Wil je meer weten over phishing? Kijk dan op de site van de politie: Phishing / smishing | politie.nl. Je mag altijd contact opnemen met MediReva als je iets niet vertrouwt. Wij helpen je graag om de situatie te beoordelen voordat je op iets ingaat.