Wil jij dagelijks het verschil maken en vind je het leuk om in een dynamische omgeving te werken? Dan ben jij de WFM- medewerker klantcontact die we zoeken.

Hoe ziet jouw werkdag als WFM Medewerker Klantcontact eruit?

Als WFM Medewerker Klantcontact ben je samen met de andere collega’s van WFM  verantwoordelijk voor de planning en dagsturing van de afdeling klantcontact. Je zorgt ervoor dat er voldoende medewerkers op de verschillende werkstromen worden ingezet en past dit gedurende de dag aan indien nodig. Je vergelijkt het opgeleverde rooster met de gang van zaken op de werkvloer en geeft adviezen om dit continu te verbeteren.

Onder jouw werkzaamheden vallen het beheren en muteren van het opgeleverde weekrooster,  realtime monitoren van roosteropvolging en het signaleren en rapporteren hiervan aan de teamleiding. Je monitort het aanbod realtime, de AHT en de capaciteit van alle werkstromen. Dagelijks rapporteer je de resultaten en bijzonderheden en analyseer en adviseer je over actuele ontwikkelingen in aanbod, AHT en capaciteit. Je verdeelt de dagelijkse werkvoorraad over alle werkstromen binnen de afgesproken KPI’s. Tot slot ondersteun je je collega’s WFM met het plannen en roosteren op de lange termijn.

Naar wie zijn wij op zoek?

We zijn op zoek naar een collega die iedere dag de uitdaging aan wil gaan om de juiste medewerker op de juiste werkstroom te zetten. Je bent communicatief vaardig en werkt goed samen met je collega WFM’ers en de teamleiding. Je hebt ervaring met plannings- en roosterprocessen en bent behendig met Excel. Samen met je team ben je sterk in continue verbeteren en heb je ervaring met het bedenken, opstellen en uitvoeren van WFM rapportages en verbetervoorstellen. Verder voldoe je aan de volgende aspecten:

  • Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Je kunt goed communiceren, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent analytisch, accuraat en proactief;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt ruime kennis en ervaring met Microsoft Excel;
  • Je werkt graag samen en bent leergierig;
  • Je bent stressbestendig en hebt een empathisch vermogen.

Wat bieden wij?

MediReva biedt een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier eigen invulling aan te geven. We zijn een professioneel doch informeel bedrijf met een hoge mate van collegialiteit. Wij bieden je een contract voor minimaal 32 uur per week met een salaris tussen de €2250 en €3500 bruto per maand (op basis van een 40 urige werkweek). Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling en een sportregeling.

Over MediReva
MediReva is een medisch speciaalzaak, die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Bij MediReva doen we ons werk met de grootst mogelijke aandacht en zorg. Nooit vergeten we dat we te maken hebben met mensen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat ons drijft. Klantenbeleving en klantentevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers dan ook het allerbelangrijkst. Met resultaat: in klanttevredenheidsonderzoeken scoort MediReva gemiddeld meer dan een 9. Een cijfer waar we trots op zijn!

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatiebrief  en CV en mail deze naar Kim Ackermans (recruiter) werken@medireva.nl.

Een assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.