Ben je op zoek naar een leuke en flexibele parttime baan, bijbaan of studentenbaan in een technische/logistieke werkomgeving? Dan hebben wij een leuke functie voor je als medewerker reiniging/logistiek.  Op dit moment staat er een vacature open in Wijchen.

Hoe ziet jouw werkdag als medewerker reiniging eruit?

Wanneer je aan de slag gaat als medewerker reiniging, werk je op diverse plekken binnen MediReva Revalidatie. De werkzaamheden zijn heel uiteenlopend, van het reinigen van hulpmiddelen tot aan allround logistieke werkzaamheden.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je houdt van aanpakken;
  • Je vindt het geen probleem om wekelijks je beschikbaarheid door te geven;
  • Tijdens vakanties ben je bereid extra te werken.

 

Wat bieden wij jou?

MediReva biedt een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier eigen invulling aan te geven. We zijn een professioneel en informeel bedrijf met een hoge mate van collegialiteit. Aan de hand van jouw beschikbaarheid wordt bepaald hoeveel uur per week je werkt. Het minimum aantal is 8 uur per week, het maximum aantal 16 uur per week. In de vakantieperiodes vragen we meer beschikbaarheid.

Je ontvangt een salaris, passend bij jouw leeftijd. Ben je 21 jaar of ouder? Dan verdien je een bruto uurloon van €11 per uur. Wanneer je jonger bent dan 21 jaar, kun je het beste contact met ons opnemen, dan kunnen we je meer informatie geven over het salaris.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Neem dan contact op met Kim Ackermans, via werken@medireva.nl.