Onze collega’s van Revalidatie zorgen met 12 monteurs in de binnendienst voor het assembleren, onderhouden en repareren van rolstoelen van onze opdrachtgevers in de zorg. Door uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een nieuwe collega in de functie monteur rolstoelen. Wil jij jouw technische ervaring inzetten en vergroten en maak je graag van je hobby in techniek je werk? Werk je graag zelfstandig maar ook graag in teamverband? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw werkdag als monteur rolstoelen eruit?

In deze functie ben je voornamelijk bezig met het assembleren van de verschillende rolstoelen. Je repareert en past deze aan naar technisch inzicht, hierbij de kennis van verschillende producten en materialen meenemend.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je het ervaring in een vergelijkbare functie, maar ook starters zijn welkom om te reageren;
  • Je hebt technisch inzicht en denkt in oplossingen;
  • Je bent sociaal en kunt je inleven in mensen met een zorgbehoefte;
  • Je werkt graag zelfstandig maar ook in teamverband;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij jou?

MediReva biedt een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier een eigen invulling aan te geven. We zijn een professioneel en informeel bedrijf met een hoge mate van collegialiteit. De arbeidsvoorwaarden zijn passend in de lijn met de zwaarte van de functie. Wij bieden een contract voor 32 tot 40 uur per week, waarbij het salaris ligt tussen € 2100,- en € 3000,- bruto per maand (o.b.v. een 40-urige werkweek).
Tot slot bieden wij uitstekende secundaire voorwaarden aan, zoals een goede pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Over MediReva

MediReva bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een zeer professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van onze organisatie.

Geïnteresseerd?

Lijkt deze functie je interessant? Verras ons dan met jouw motivatiebrief en CV en mail deze naar Kim Ackermans (Recruiter) via werken@medireva.nl. We ontvangen je reactie graag vóór 20 december 2021.