Ben jij een enthousiaste marketing- en communicatieprofessional? Ben je in staat om informatie over onze verschillende medische hulpmiddelen en de zorg te vertalen naar sterke communicatie-uitingen, waarmee we zorgprofessionals en eindgebruikers informeren? Wil jij zichtbare meerwaarde bieden aan het dagelijks leven van mensen met een zorgvraag? Dan zijn we op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw werkdag als marketing- en communicatiemedewerker eruit?
Als medewerker marketing en communicatie zorg je samen met jouw collega’s binnen de afdeling marketing & communicatie voor de uitvoering van het jaarlijks opgestelde marketing- en communicatieplan. Je richt je op alle content die richting de zorgprofessionals en eindgebruikers wordt gecommuniceerd. Dit houdt in dat je in staat bent om de juiste boodschap met de juiste tone of voice neer te zetten via alle communicatiemiddelen die je tot je beschikking hebt. Jij vertaalt de inhoudelijke kennis van je collega’s naar sterke teksten en ondersteunt deze met beeld. Hierbij kun je denken aan informatieve brieven, brochures en flyers, SEO-vriendelijke webcontent, video’s, e-mailings en socialmedia-berichten. Het gaat om reguliere communicatie-uitingen, maar je draagt daarnaast ook bij aan specifieke promotionele acties en campagnes. Daarnaast coördineer je de samenwerking met verschillende externe partijen zoals reclamebureaus, drukkers en graphic designers. Je bent een echte regelaar. Tot slot volg je de ontwikkelingen in de markt en zet deze naast jouw kennis en ervaring in voor het marketing- en communicatiebeleid, waarmee je bijdraagt aan de naamsbekendheid van MediReva.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je beschikt over een  afgeronde Hbo-opleiding richting Marketing, Communicatie of Multimedia;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt bewezen ervaring op het gebied van copywriting, SEO, social media, content management en (web)redactie in een commerciële omgeving of de zorg;
  • Je bent creatief, accuraat en zowel tekstueel als grafisch erg sterk;
  • Je bent een denker die ook graag doet! Je wil je verdiepen in de behoefte aan medische hulpmiddelen en zorg bij zowel zorgprofessionals als eindgebruikers;
  • Je bent heel handig met online tools zoals e-mailmarketingsoftware, socialmedia-beheersystemen en een CMS;
  • Bij voorkeur heb je ervaring met (het begeleiden van) beeld-, en  videobewerking en productie;
  • Plannen kun je als geen ander, maar van ‘spoedjes’ tussendoor raak jij niet in paniek!
  • Tenslotte ben je minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
MediReva biedt jou een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Je krijgt volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. De organisatie is professioneel en tegelijkertijd informeel met een hoge mate van collegialiteit.
Wij bieden je een uitdagende functie waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten. Hierbij hoort uiteraard een marktconform salaris dat ligt tussen de € 2750,- en € 4250,-bruto per maand, afhankelijk van  jouw achtergrond en ervaring. Tenslotte bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Geïnteresseerd?
Wil jij het nieuwe jaar starten met een mooie nieuwe baan? Reageer dan uiterlijk 7 januari 2022  met jouw motivatiebrief en CV en mail deze naar werken@medireva.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Kim Ackermans via 06 187 22 637 .

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.