Houd je van een uitdaging in een logistieke omgeving en heb je minimaal twee jaar ervaring als magazijnmedewerker? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega in de functie magazijnmedewerker die we zoeken!

Hoe ziet jouw werkdag als magazijnmedewerker eruit?
Als magazijnmedewerker ben je op de hoogte van alle ins & outs van het distributiecentrum in Gronsveld. Je zorgt ervoor dat orders verzendklaar worden gemaakt en voorraden tijdig worden aangevuld. Kortom: je levert een bijdrage aan het succesvol laten verlopen van het gehele logistieke proces.

Naar wie zijn wij op zoek?
Door jouw proactieve houding ga je geen uitdaging uit de weg. Samen met je collega’s streef je naar het gewenste resultaat in het logistieke proces dat bijdraagt aan ‘MediReva is er voor je’. Door jouw professionele en flexibele houding ga je iedere dag voor succes. Tot slot ben je sociaal en communicatief vaardig.

Verder voldoe je aan de volgende aspecten:

  • Je beschikt over minimaal twee jaar ervaring in een logistieke (magazijn)functie;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit:
  • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent erg secuur;
  • Als je in bezit bent van een heftruckcertificaat en VCA is dat een pré;

Wat bieden wij jou?
MediReva biedt een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier een eigen invulling aan te geven. We zijn een professioneel doch informeel bedrijf met een hoge mate van collegialiteit. Wij bieden je een baan waarbij geen dag hetzelfde is. Je werktijden zijn in dagdienst, van maandag tot en met vrijdag. Wij bieden je een contract voor minimaal 32 uur per week met een marktconform salaris van €2000 bruto per maand (op basis van 40 uur). Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder vakantiegeld, een goede pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Over MediReva
MediReva is een medisch speciaalzaak, die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Bij MediReva doen we ons werk met de grootst mogelijke aandacht en zorg. Nooit vergeten we dat we te maken hebben met mensen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat ons drijft. Klantenbeleving en klantentevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers dan ook het allerbelangrijkst. Met resultaat: in klanttevredenheidsonderzoeken scoort MediReva gemiddeld meer dan een 9. Een cijfer waar we trots op zijn!

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatie en CV en mail deze naar Anne-Pauline de Baedts via werken@medireva.nl. Reageren kan tot uiterlijk 16 januari 2022. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via hetzelfde mailadres.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.