Houd jij van een uitdaging in een logistieke omgeving en heb jij minimaal twee jaar ervaring als magazijnmedewerker? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken. Op korte termijn zoekt MediReva een:

Magazijnmedewerker Medische Hulpmiddelen
Standplaats Gronsveld
8 – 40 uur per week

MediReva is een medisch speciaalzaak, die zorgt voor de levering van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen. Bij MediReva doen we ons werk met de grootst mogelijke aandacht en zorg. Nooit vergeten we dat we te maken hebben met mensen. Persoonlijke aandacht en een professionele dienstverlening is wat ons drijft. Klantenbeleving en klantentevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers dan ook het allerbelangrijkst. Met resultaat: in klanttevredenheidsonderzoeken scoort MediReva gemiddeld meer dan een 9. Een cijfer waar we trots op zijn!

MediReva levert jaarlijks bijna een miljoen pakketten met verzorgingsmaterialen voor o.a. stoma, continentie en retentie, wondbehandeling, medische- en sondevoeding en diabetes. In ons distributiecentrum in Gronsveld vindt de orderpicking plaats en worden deze verzonden.

Wat ga je doen?
Wanneer je bij MediReva aan de slag gaat, leren we jou alle ins & outs van het magazijnwerk. Een greep uit jouw takenpakket:

 • verzamel je medische hulpmiddelen door middel van het orderpick proces aan de hand van orderbonnen;
 • je een bijdrage levert aan het secuur laten verlopen van het logistieke proces;
 • klaar maken van verzendingen voor extern transport;
 • het aanvullen van de voorraad.

Wat breng je mee?
Met jouw proactieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg. Samen met een team van professionals in het logistieke proces streef je naar het gewenste resultaat onder het motto van “MediReva is er voor je”. Door jouw professionele en flexibele houding probeer je iedere dag te gaan voor succes. Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Wij zoeken naar een kandidaat die voldoet aan de volgende functie-eisen:

 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een logistieke (magazijn)functie;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit, kortom een echte doener;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent erg secuur;
 • Als je in bezit bent van een heftruckcertificaat en VCA is dat extra;
 • Weet wat aanpakken is.

Wat bieden wij jou?
De arbeidsvoorwaarden zijn passend in de lijn met de zwaarte van de functie. Wij bieden een uitstekend marktconform salaris o.b.v. jouw werkervaring en secundaire arbeidsvoorwaarden; waaronder vakantiegeld (uitbetaling maand mei) en een goede pensioenregeling.

Er zijn mogelijkheden van 8 uur tot maximaal 40 uur per week in overleg. Dagdiensten tussen 9.00 – 17.30 uur.

Omwille van de landelijke coronamaatregelen zijn momenteel de werktijden in twee diensten verdeeld. Deze diensten worden in overleg met de leidinggevende ingepland.

 • Vroege dienst start om 6.00 uur tot 14.00 uur;
 • Late dienst start om 14.30 uur tot 22.30 uur.

Over MediReva
MediReva bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een zeer professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van onze organisatie.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatie en cv en mail deze naar werken@medireva.nl. Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Remco Kuchnio via r.kuchnio@medireva.nl. Reageren kan tot en met 2 augustus 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.