Houd jij van een uitdaging in een logistieke omgeving en heb jij minimaal twee jaar ervaring als magazijnmedewerker? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega magazijnmedewerker die we zoeken!

Wat ga je doen?
Wanneer je als magazijnmedewerker aan de slag gaat, leren we jou alle ins & outs van ons mooie distributiecentrum in Gronsveld.
Je zorgt ervoor dat de orders aan de hand van orderbonnen verzendklaar gemaakt worden en dat voorraden tijdig aangevuld worden.
Kortom; je levert een bijdrage aan het succesvol laten verlopen van het gehele logistieke proces!

Wat breng je mee?
Met jouw proactieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg. Samen met een team van professionals in het logistieke proces streef je naar het gewenste resultaat onder het motto van “MediReva is er voor je”. Door jouw professionele en flexibele houding probeer je iedere dag te gaan voor succes. Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in een logistieke (magazijn)functie;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit, kortom een echte doener;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent erg secuur;
  • Als je in bezit bent van een heftruckcertificaat en VCA is dat extra;

Wat bieden wij jou?
Allereerst een baan waarbij geen dag hetzelfde is! Je bent werkzaam op maandag t/m vrijdag in dagdienst.
Wij bieden een contract voor bepaalde tijd voor minimaal 32 uur, met een salaris tussen € 2000,- en € 2750,- bruto per maand passend bij jouw ervaring. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een goede pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Over MediReva
MediReva bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een zeer professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van onze organisatie.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatie en CV en mail deze naar Kim Ackermans via werken@medireva.nl. Reageren kan tot uiterlijk 8 juni. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met me op op nummer 06-18722637.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.