Houd jij van een uitdaging om met het juiste servicelevel een toegevoegde waarde te zijn als Junior Recruiter binnen een dynamische omgeving? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken.

Wat ga je doen?

Ben jij toe aan een veelzijdige uitdaging in een dynamische omgeving? Heb je enige ervaring in recruitment en je neemt graag initiatief en zelfstandig te werken? Dan is dit jouw nieuwe baan!

We bouwen volop aan ons recruitmentproces en komen letterlijk handjes te kort!

Daardoor zoeken we een zelfstandige en proactieve junior recruiter! Het gaat om een uitdagende functie waarbij je snel en efficiënt je rol als junior recruiter kunt vormgeven.

Als junior recruiter ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende aspecten van het recruitmentproces. Zo ga je, samen met onze corporate recruiter:

– Het volledige administratieve recruitmentproces beheren en verder optimaliseren;
– Proactief op zoek naar kandidaten door middel van verschillende media kanalen;
– Plaats je wervende vacature teksten op de website en diverse job-boards;
– Beoordeel je zelfstandig de binnengekomen kandidaten;

Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie waar je verantwoordelijk bent voor het managen van je eigen werkzaamheden!

Wat vragen wij?

MediReva is op zoek naar een accurate, gedreven collega met een sterke persoonlijkheid die van aanpakken weet. We vinden het belangrijk dat je je in onderstaand profiel herkent:

  • Je hebt minimaal een jaar ervaring als recruiter of intercedent;
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week;
  • Je bent zelfstandig en leergierig;
  • Je bent een enthousiast en positief ingesteld persoon;
  • Je denkt in mogelijkheden en gaat altijd voor het beste resultaat;
  • Je doet voorstellen in procesverbeteringen;
  • Je wordt er blij van om er voor anderen te zijn.
  • En je beschikt over een goeie dosis enthousiasme!

Wat bieden wij jou?
MediReva is een gezond, landelijk opererend bedrijf met familiaire cultuur dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Wij bieden een uitdagende functie en werkomgeving waarbinnen je alle gelegenheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris dat ligt tussen € 2250,-  en € 3500,-  op fulltime basis, afhankelijk van jouw werkervaring. Tevens bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over MediReva
MediReva bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een zeer professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van onze organisatie.

Geïnteresseerd?
Wil je meer weten over of heb je interesse in deze functie en denk je dat jij binnen MediReva op je plek bent? Mail jouw motivatie en cv dan vóór1 juli 2021 naar Kim Ackermans via werken@medireva.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de functie dan kun je contact opnemen met Kim Ackermans (06-18722637).

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.