Vind je het leuk om bij te dragen aan een volledige en juiste crediteurenadministratie en actief mee te denken in het verbeteren van processen? Houd je daarnaast ook van een informele sfeer en hecht je veel waarde aan collegialiteit? Dan ben jij misschien wel de financiële topper die wij zoeken.

Hoe ziet jouw werkdag als medewerker crediteurenadministratie eruit?
Als medewerker crediteurenadministratie ben je mede verantwoordelijk voor  de voortgang en uitvoering van de crediteurenadministratie en het bewaken van de kwaliteit. Dit doe je voor meerdere bv’s binnen de MediReva Groep.
Je komt te werken in een team van 9 collega’s, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Financiële Administratie.
Jij bent het aanspreekpunt voor alle vragen rondom de crediteurenadministratie.

Je bent dagelijks bezig met:

 • Tijdige en juiste verwerking van bankmutaties;
 • Tijdige en juiste verwerking van inkoopfacturen;
 • Verwerken van overige financiële mutaties;
 • Voorbereiden van de betalingen.

Daarnaast denk je mee in procesverbeteringen.

Naar wie zijn wij op zoek?
MediReva is op zoek naar een accurate, gedreven medewerker met een sterke persoonlijkheid die van aanpakken weet. We zoeken iemand die voldoet aan de volgende aspecten:

 • Je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding in een relevante richting;
 • Je bent minimaal 36 uur per week beschikbaar;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op een crediteurenadministratie;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je hebt ervaring met ERP-systemen. Wanneer je ervaring hebt met Navision en Exact Online is dit een pré;
 • Je hebt kennis van en ervaring met Excel;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent leergierig;
 • Je denkt in mogelijkheden en gaat altijd voor het beste resultaat;

Wat bieden wij jou?

MediReva biedt een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier een eigen invulling aan te geven. We zijn een professioneel doch informeel bedrijf met een hoge mate van collegialiteit.
De arbeidsvoorwaarden zijn passend in de lijn met de zwaarte van de functie. Wij bieden een contract voor minimaal 36 uur per week, waarbij het salaris ligt tussen € 2100,- en € 3000 bruto per maand (o.b.v 40-urige werkweek). Daarnaast bieden wij uitstekende secundaire voorwaarden aan, zoals een goede pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Over MediReva
MediReva bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een zeer professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van onze organisatie.

Geïnteresseerd?
Wil je meer weten over of heb je interesse in deze functie en denk je dat jij binnen MediReva op je plek bent?  Mail jouw motivatiebrief en cv dan vóór 14 februari 2022 naar Kim Ackermans via werken@medireva.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig