Heb jij een passie voor het communicatievak? En wil jij bovendien met jouw werk een waardevolle bijdrage leveren aan de gezondheid en vitaliteit van mensen? Bij MediReva kun je als communicatieprofessional al je kennis en creativiteit inzetten, zodat zowel jouw collega’s als onze klanten zoveel mogelijk uit hun dag kunnen halen.

Wat ga je doen?

Als communicatiemedewerker ben je samen met een communicatieadviseur binnen de afdeling Marketing & Communicatie verantwoordelijk voor zowel de interne als corporate communicatie. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het jaarlijks opgestelde communicatieplan. Jouw inspanningen dragen bij aan het creëren van meer verbondenheid en betrokkenheid binnen de organisatie en aan het borgen van onze waardevolle familiecultuur. Jij begrijpt bovendien hoe belangrijk heldere, inspirerende en tijdige communicatie is voor het werkplezier van mensen. Op corporate niveau draag je je steentje o.a. bij aan het continu verbeteren van onze arbeidsmarktcommunicatie.

Jij vertaalt de inhoudelijke kennis van je collega’s naar sterke teksten en ondersteunt deze met beeld. Hierbij kun je denken aan interne campagnes, informatieve brieven, content voor intranet en narrowcasting, video’s en interne e-mailings. Daarnaast coördineer je de samenwerking met verschillende externe partijen zoals reclamebureaus, drukkers en grafische vormgevers. Je bent een echte regelaar.

Jij weet als geen andere hoe jij content moet creëren voor het informeren van diverse doelgroepen en creëert een consistent beeld, waarbij je ook gebruikmaakt van een omnichannel inzet. Jij volgt de ontwikkelingen in de markt en weet de boodschap van MediReva continu te vertalen naar pakkende en inspirerende content.

Wij zoeken een ervaren en stevige persoonlijkheid die zich herkent in het volgende beeld:

  • Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van communicatie, multimedia of journalistiek;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt bewezen ervaring op het gebied van copywriting, SEO, social media, content management en (web)redactie in een commerciële omgeving of de zorg;
  • Je bent creatief, accuraat en zowel tekstueel als grafisch erg sterk;
  • Aantoonbare ervaring met het realiseren van on- en offline communicatiematerialen voor diverse doelgroepen (intern en extern) in commerciële omgeving of de zorg;
  • Ervaring met (het begeleiden van) beeld-, videobewerking en productie;
  • Je bent ontzettend handig met online tools zoals e-mailmarketing software, social media beheersystemen en een CMS;
  • Je gaat planmatig te werk en kunt dat zowel in teamverband als zelfstandig.

Wat bieden wij jou?

MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan.  De organisatie is professioneel en tegelijkertijd informeel met een hoge mate van collegialiteit. Wij bieden je een uitdagende functie (28-40 uur per week) waarin je de mogelijkheid krijgt je talenten te benutten en je continu te ontwikkelen. Hierbij hoort uiteraard een marktconform salaris dat ligt tussen de € 2750 en € 4250 bruto per maand, afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring. Tenslotte biedt MediReva uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Geïnteresseerd?

Heeft bovenstaand je interesse gewekt? En denk je dat jij binnen MediReva helemaal op je plek bent? Verras ons dan vóór 9 juli 2021 met jouw motivatie en CV en mail deze naar werken@medireva.nl.
Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Kim Ackermans (Corporate Recruiter) op 06- 18722637.  Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet nodig.