Houd jij van een uitdaging om met het juiste servicelevel onze medische hulpmiddelen te bezorgen aan onze klanten? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken.

Wat ga je doen?
Als bezorger ben je verantwoordelijk voor het correct beladen van de bestelwagen van MediReva waar je dagelijks een groot gedeelte van je dag in doorbrengt. Dit doe je in een stijlvolle bestelwagen van MediReva.  Je bent als bezorger verantwoordelijk voor het volledige bezorgproces aan klanten. Een baan waarin jij klanten gaat voorzien van hun bestelling van medische hulpmiddelen. Daar waar nodig geef je uitleg over de instelling van de medische hulpmiddelen bij de klant.

Je werk is afwisselend en je hebt veel vrijheid. Je bent zelfstandig en in deze baan begeef jij je veel op de weg want je bent veelal onderweg van en naar klanten. Je maakt jouw klanten blij met hun hulpmiddelen en wordt een vertrouwd gezicht in de buurt. Naast het bezorgen van onze goederen ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve afhandelingen die bij de werkzaamheden komen kijken. Ook ben je inzetbaar voor magazijnwerkzaamheden indien je eigen werkzaamheden dit toelaten.
Kortom, een veelzijdige fulltime baan met veel sociaal contact, afwisseling en flexibiliteit. Je bent trots als bezorger om het visitekaartje van MediReva te zijn. Dat betekent dat je beleefd en respectvol omgaat met de klant. Je bezorgt het pakket altijd op de juiste plaats en zorgt ervoor dat jij én je auto er altijd piekfijn uitzien.

Wat breng je mee?
Met jouw proactieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg. Samen met een team van professionals in het logistieke proces streef je naar het gewenste resultaat onder het motto van “MediReva is er voor je”. Door jouw professionele en flexibele houding probeer je iedere dag te gaan voor succes. Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Wij zoeken naar een kandidaat die voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Je hebt ervaring als bezorger/koerier;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B;
  • Je bent iemand die goed zelfstandig werkt, maar het collectief doel niet uit het oog verliest;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en staat voor kwaliteit;
  • Je beschikt over een hoge mate van flexibiliteit.

Wat bieden wij jou?
MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan.  Als je bij ons in dienst komt ontvang je een jaarcontract, met een proeftijd van één maand. Daar hoort een aantrekkelijk salaris bij dat ligt tussen de € 2000 en € 2750,- bruto per maand. Ook bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over MediReva
MediReva Revalidatie is een specialist op het gebied van techniek en dienstverlening rondom hulpmiddelen die worden ingezet, denk aan rolstoelen, bedden, maar ook tilliften en andere medische hulpmiddelen die in de zorg gebruikt worden. De hoofdvestiging is gesitueerd in Maastricht met daarbij locaties in het midden en zuiden van Nederland. Deze vacature heeft als standplaats Maastricht.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan vóór 30 juni 2021 met jouw motivatie en CV en mail deze naar Kim Ackermans (recruiter) via werken@medireva.nl.