Houd jij van een uitdaging om met het juiste servicelevel onze medische hulpmiddelen te bezorgen aan onze klanten? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die wij zoeken. Op korte termijn zoekt MediReva een:

Bezorger
Standplaats Nijmegen
40 uur per week

Wat ga je doen?
Als bezorger ben je verantwoordelijk voor het correct beladen van de bestelwagen van MediReva waar je dagelijks een groot gedeelte van je dag in doorbrengt. Dit doe je in een stijlvolle bestelwagen van MediReva. Je bent als bezorger verantwoordelijk voor het volledige bezorgproces aan klanten. Een baan waarin jij klanten gaat voorzien van hun bestelling van medische hulpmiddelen. Daar waar nodig geef je uitleg over de instelling van de medische hulpmiddelen bij de klant.

Je werk is afwisselend en je hebt veel vrijheid. Je bent zelfstandig en in deze baan begeef jij je veel op de weg want je bent veelal onderweg van en naar klanten. Je maakt jouw klanten blij met hun hulpmiddelen en wordt een vertrouwd gezicht in de buurt. Kortom, een veelzijdige fulltime baan met veel sociaal contact, afwisseling en flexibiliteit. Je bent trots als bezorger om het visitekaartje van MediReva te zijn. Dat betekent dat je beleefd en respectvol omgaat met de klant. Je bezorgt het pakket altijd op de juiste plaats en zorgt ervoor dat jij én je auto er altijd piekfijn uitzien.

Wat breng je mee?
Met jouw proactieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg. Samen met een team van professionals in het logistieke proces streef je naar het gewenste resultaat onder het motto van “MediReva is er voor je”. Door jouw professionele en flexibele houding probeer je iedere dag te gaan voor succes. Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Wij zoeken naar een kandidaat die voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Je hebt ervaring in als bezorger/koerier;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B;
  • Je bent een echte doener;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent erg secuur.

Wat bieden wij jou?
MediReva is een gezond, landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. Klantbeleving en klanttevredenheid zijn voor ons en onze medewerkers het allerbelangrijkst. Inmiddels gesitueerd in Maastricht, werken er bij MediReva ruim 350 gedreven professionals.

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend in lijn met de zwaarte van de functie. Wij bieden een marktconform salaris o.b.v. jouw werkervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een aanstelling van 40 uur per week.

Over MediReva
MediReva bestaat uit een groep gespecialiseerde bedrijven binnen de zorg. Alle bedrijven concentreren zich rondom het leveren van medische hulpmiddelen en verzorgingsmaterialen en het daarbij bieden van de benodigde zorg en ondersteuning aan eindgebruikers en zorgprofessionals. Een specialistisch team van verpleegkundigen, een zeer professionele klantenservice en een in hoge mate geautomatiseerde en geoptimaliseerde logistieke keten vormen het hart van onze organisatie.

Geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatie en CV en mail deze naar werken@medireva.nl.Wil je meer weten over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Danique Krebbers (Teamleider Revalidatie) via d.krebbers@medireva.nl.