MediReva Revalidatie is onder andere gespecialiseerd in depotbeheer en reiniging van medische hulpmiddelen. Op aanvraag van de klant worden hulpmiddelen geleverd en retour gehaald door de chauffeurs van onze eigen bezorgdienst. Alle hulpmiddelen die retour komen voor opslag in depot worden zorgvuldig gereinigd in onze professionele wasstraat.

Hoe ziet jouw werkdag als technisch logistiek medewerker eruit?

In deze functie kun je je technische en logistieke ervaring goed combineren. Tijdens je werkdag ben je bezig met het gehele proces rondom onze medische hulpmiddelen. Van het ophalen van deze hulpmiddelen bij onze klanten en het uitvoeren van kleine reparaties, tot het reinigen van de hulpmiddelen.
Indien de hulpmiddelen weer helemaal in orde zijn worden deze verplaatst naar ons depot.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Zowel de logistieke als de technische sector zijn jou niet onbekend;
  • Je legt gemakkelijk contacten en bent hierdoor een echte teamplayer;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Tot slot werk je secuur en accuraat en beschik je over een gezonde portie motivatie.

Over MediReva Revalidatie:

MediReva Revalidatie is specialist op het gebied van techniek en dienstverlening rondom hulpmiddelen die worden ingezet. Hierbij kun je denken aan rolstoelen en bedden maar ook aan tilliften en andere medische hulpmiddelen die in de zorg gebruikt worden. De hoofdvestiging is gesitueerd in Maastricht en daarnaast hebben we locaties in het midden en zuiden van Nederland. Deze vacature is voor onze vestiging in Wijchen.

Dit bieden wij;

MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. De arbeidsvoorwaarden zijn passend in de lijn met de zwaarte van de functie. Wij bieden een contract voor 40 uur per week, waarbij het salaris ligt tussen € 2000,- en € 2750 bruto per maand.
Tenslotte bieden wij uitstekende secundaire voorwaarden aan, zoals een goede pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Geïnteresseerd?

Wil jij het nieuwe jaar beginnen met een mooie, nieuwe uitdaging? Verras ons dan met jouw motivatiebrief en cv en mail deze naar Kim Ackermans (HR) via werken@medireva.nl. Jouw reactie ontvangen we graag uiterlijk 14 januari 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.