MediReva Revalidatie is specialist op het gebied van techniek en dienstverlening rondom hulpmiddelen. Denk hierbij aan rolstoelen, bedden, maar ook tilliften en andere medische hulpmiddelen die in de zorg gebruikt worden.
Onze hoofdvestiging ligt in Maastricht met daarnaast locaties in het midden en zuiden van Nederland.

Het team keuring & onderhoud bestaat uit circa 15 monteurs die werkzaam zijn op de verschillende locaties van onze klanten. Zij dragen zorg voor het tijdig keuren en onderhouden van onze hulpmiddelen. Voor dit team zijn wij op zoek naar een enthousiaste teamleider.

Zie jij jezelf als een leidinggevende die impact kan maken en wil je je ervaring inzetten in een technische omgeving? Krijg je energie van het coachen en motiveren van collega’s en wil je bijdragen aan het continu verbeteren van onze processen en het verhogen van de kwaliteit van onze dienstverlening?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe ziet jouw werkdag als teamleider van de servicemonteurs eruit ?

Als teamleider van onze servicemonteurs zorg jij dagelijks voor de aansturing en planning van het team zodat de doelen behaald worden. Je bent een people manager die je collega’s weet te stimuleren en te faciliteren om het beste uit zichzelf te halen. Medewerkers die op locatie werkzaam zijn stuur jij aan door jouw aanwezigheid op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de andere teamleiders binnen MediReva Revalidatie.
Samen met de operationeel manager werk je aan een succesvolle uitvoering van het businessplan om de ambities van het bedrijf verder te realiseren.
Naast het aansturen van je team is het stroomlijnen en continu verbeteren van de processen  een belangrijk onderdeel van deze functie. Daarbij heb je continu oog voor kwaliteit, waarbij een goede afhandeling van klachten vanzelfsprekendheid is.

Naast bovenstaande operationele werkzaamheden ben je ook in staat om op tactisch niveau te kijken naar de afdeling en bij te sturen waar nodig.

Naar wie zijn wij op zoek?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over ervaring in leiding geven;
  • Je bent een natuurlijke leider en hebt een positieve instelling;
  • Je bent besluitvaardig en neemt graag het initiatief;
  • Je geeft opbouwende feedback aan collega’s;
  • Je geeft verandering graag vorm en weet de collega’s hierin mee te krijgen;
  • Je hebt een coachende stijl van leidinggeven;
  • Tot slot werk je klantgericht en staat kwaliteit hoog bij jou in het vaandel.

Wat bieden wij jou:

MediReva biedt je een werkomgeving waarbinnen je de vrijheid krijgt om kansen en mogelijkheden te signaleren en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Daar hoort een aantrekkelijk salaris bij dat ligt tussen de € 3500 en € 5250,- bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en ervaring. Ook bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?

Wil jij het nieuwe jaar beginnen met een mooie, nieuwe uitdaging? Verras ons dan met jouw motivatiebrief en cv en mail deze naar Kim Ackermans (HR) via werken@medireva.nl. Jouw reactie ontvangen we graag uiterlijk 14 januari 2022.

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.